You are here:

Ce a spus David Popovici după suspiciunea asupra lui Pan Zhanle de la Jocurile Olimpice: "Oricine e nevinovat până la proba contrarie"

Ce a spus David Popovici după suspiciunea asupra lui Pan Zhanle de la Jocurile Olimpice: "Oricine e nevinovat până la proba contrarie"

David Popovici

Comentarii

David Popovici, câştigătorul medaliei de bronz la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice de la Paris, a vorbit despre unul dintre rivalii săi de la Paris, Pan Zhanle.

Dublul medaliat la Jocurile Olimpice de la Paris, odată cu triumful său în proba de 100 de metri liber, a vorbit despre timpul obţinut de rivalul său, medaliatul cu aur al probei de 100 m liber, Pan Zhanle.

David Popovici: "Putem doar să-l felicităm"

"Oricine e nevinovat până la proba contrarie", a declarat David Popovici, referitor la Pan Zhanle, pentru swimmingworldmagazine.com

Popovici l-a lăudat pe Pan şi speră să reuşească să bată recordul reuşit de sportivul chinez la Paris, în viitor. 

"Aceasta este singura mea motivaţie, nu putem rămâne supăraţi, putem doar să-l felicităm. Până la urmă, despre asta este vorba în sport.", a mai spus Popovici.

Pan s-a impus în proba de 100 metri liber cu timpul de 46:40, cu aproape o secundă în faţa lui David Popovici, care a reuşit să obţină medalia de bronz. Rezultatul obţinut de Pan a ridicat semne de întrebare asupra modalităţii prin care a reuşit să-l obţină.

Fostul înotător Brett Hawke, acum antrenor în Statele Unite, a pus la îndoială integritatea performanţei reuşite de înotătorul chinez Pan Zhanle miercuri seară în La Défense Arena, când şi-a doborât recordul mondial la 100 m liber şi a fost încoronat campion olimpic, devansându-i pe australianul Kyle Chalmers şi pe David Popovici în lupta pentru primul loc. Campionul olimpic a avut şi o intervenţie în privinţa suspiciunilor.

Afla mai multe despre: david popovicijocurile olimpicepan zhanleparis 2024 

viewscnt
Articole similare