You are here:

Primul transfer pe care Gigi Becali vrea să-l facă pentru play-off-ul UEFA Champions League: "Întăreşte echipa"

Primul transfer pe care Gigi Becali vrea să-l facă pentru play-off-ul UEFA Champions League: "Întăreşte echipa"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunţat următorul transfer pe care şi-l doreşte să-l realizeze după "dubla" cu Sparta Praga.

FCSB a reuşit să treacă de Maccabi Tel Aviv în turul doi preliminar din UEFA Champions League. Campioana României s-a impus cu scorul de 2-1 la general. William Baeten a înscris unicul gol al "roş-albaştrilor" în returul cu Maccabi.

Florin Tănase rămâne pe lista scurtă a celor de la FCSB. Fostul golgheter al formaţiei "roş-albastre" i-a promis patronului Gigi Becali că se va alătura echipei dacă FCSB va trece de Sparta Praga, în turul trei preliminar din Champions League.

Becali a recunoscut că nu îl interesează o eventuală prezenţă în grupele Conference League, ci îşi doreşte să se califice în UEFA Champions League, cu ajutorul lui Florin Tănase.

Gigi Becali: "Să mai facă Domnul o minune şi după vine Tănase în play-off"

"Nu mă interesează grupele Conference League, nu vreau să vorbim despre asta. Poate pe Tănase să-l mai luăm, că nu mai avem timp până la meciul cu Sparta Praga. Nu avem timp, asta e, să mai facă Domnnul o minune şi după vine Tănase în play-off. Tănase întăreşte echipa.", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Becali a vorbit şi despre situaţia unui alt jucător important de la FCSB, Octavian Popescu. Popescu s-a operat în această vară, iar recuperarea sa nu i-a permis să contribuie la calificarea echipei sale în turul trei preliminar din UEFA Champions League. Becali a dezvăluit când va reveni Popescu alături de coechipierii săi.

"O să vină şi George Popescu, dacă l-am botezat George, de ce să-i zic Tavi? Vine cam în două săptămâni şi joacă.", a mai spus Becali.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalioctavian popescuflorin tanaseuefa champions league 

viewscnt
Articole similare