You are here:

Gigi Becali, comparaţie inedită: ”Cel mai bun de pe teren a fost Creţu. Ziceai că e Maradona”

Gigi Becali, comparaţie inedită: ”Cel mai bun de pe teren a fost Creţu. Ziceai că e Maradona”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a tras concluziile după ce FCSB a mai făcut un pas spre visul suprem al omului de afaceri: grupele Champions League.

Gigi Becali, uluit de fotbalistul său: ”Cel mai bun a fost Creţu. Ziceai că e Maradona”

FCSB a reuşit calificarea în turul trei preliminar din Champions League, după ce a învins-o pe Maccabi Tel Aviv, scor 1-0, în retur.

La o zi distanţă, Gigi Becali şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la jocul echipei pe care o finanţează. 

De asemenea, patronul roş-albaştrilor a fost entuziasmat de prestaţia unui anumit jucător. Este vorba despre Vali Creţu, pe care l-a asemănat cu regretatul Diego Maradona.

În schimb, jucătorul care l-a dezamăgit a fost Marius Ştefănescu, transferul extrem de costisitor făcut de Gigi Becali.

”Echipa noastră e foarte puternică, din punct de vedere fizic. Lixandru a jucat extraordinar, era peste tot. Îl lăudam pe Şut şi acum îl laud pe el. Cel mai bun de pe teren a fost Creţu, când nu erau soluţii, el dribla. Ziceai că e Maradona.

Aveam şi am aşteptări mai mari, dar cred că vor veni. Vorbim de Olaru. Nu poţi să te mai întrebi de valoarea lui. Îşi va reveni, e piesa principală, chiar dacă a greşit multe pase.

Ştefănescu, cred eu, îi trebuie o acomodare, de o lună, două. El e jucător, dar acum îi e frică, nu mai e jucătorul acela. Nu are încredere în el, dar nu e niciun fel de problemă. Am încredere în el”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă susţinută la palat.

În turul trei din preliminariile Champions League, FCSB se va duela cu cehii de la Sparta Praga.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbchampions league 

viewscnt
Articole similare