You are here:

”Sunt prea fericit”. Ce intenţii avea Gigi Becali cu Louis Munteanu, lovitura anului în fotbalul românesc

”Sunt prea fericit”. Ce intenţii avea Gigi Becali cu Louis Munteanu, lovitura anului în fotbalul românesc

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la transferul lui Louis Munteanu (22 de ani) la CFR Cluj.

Gigi Becali şi punctul său de vedere despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj: ”E valoros”

Louis Munteanu este transferul anului în fotbalul românesc. CFR Cluj a dat lovitura şi a reuşit să-l ia pe atacantul cu prestaţii foarte bune în tricoul Farului, în precedentele două sezoane.

Louis Munteanu a fost disputat de toate echipele de top din România. În cursa pentru semnătura acestuia, pe lângă CFR Cluj, s-au mai înscris şi FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova.

Dar CFR a reuşit să pună mâna pe serviciile atacantului în vârstă de 22 de ani. Gigi Becali a vorbit despre acest transfer în fotbalul românesc şi a dezvăluit în ce condiţii l-ar fi adus pe Louis Munteanu la FCSB.

”Adevărul e că pe Louis Munteanu îl voiam pentru viitor, investiţie. Îl văd valoros, care se vinde pe bani mulţi. Nu mai vreau să vorbesc acum, nu vrea să judec, să critic pe nimeni.

Am zis că nu merge vreodată Munteanu la CFR, că a zis Chiodi că stai linştit, muncesc pentru tine, că a zis că la CFR nu e adevărat. Nu are rost.

Sunt prea fericit acum să comentăm despre unul şi altul. Louis Munteanu e valoros şi cred că va lua mulţi bani pe el”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

În prezent, cota de piaţă a lui Louis Munteanu este de 1,8 milioane de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: louis munteanucfr clujfcsbsuperligagigi becali 

viewscnt
Articole similare