Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce are Gigi Becali în curtea din spatele casei. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Este o nebunie”. EXCLUSIV

Ce are Gigi Becali în curtea din spatele casei. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Este o nebunie”. EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir a rămas uimit când a descoperit ce are Gigi Becali în curte, în spatele casei.

Preşedintele LPF a rămas în relaţii excelente cu Gigi Becali, de la care deseori cumpără terenuri pe care Dumitru Dragomir ridică ansambluri rezidenţiale.

Într-o vizită acasă la patronul FCSB, Dumitru Dragomir a rămas şocat când a văzut ce are Gigi Becali în curte.

Ce a descoperit Dragomir în curtea casei lui Gigi Becali: ”Am fost la el acum ceva timp”

Gigi Becali este cel mai pitoresc personaj din fotbalul românesc şi unul dintre puţinii patroni din garda veche care a continuat să investească.

În ultimii ani, fostul europarlamentar şi-a concentrat şi mai mult eforturile pe credinţă şi a investit sume impresionante în construcţia sau modernizarea de biserici şi mănăstiri.

Însă Gigi Becali are şi o altă pasiune despre care a spus în repetate rânduri că-l relaxează: creşterea animalelor.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a rămas şocat după ce a descoperit ce animale are Gigi Becali în curte. Patronul FCSB nu s-a rezumat doar la oi şi şi-a construit ”o grădină zoologică”:

”Gigi Becali a îmbătrânit datorită fotbalului. El duce o viaţă monahală. Eu îl cunosc. Am fost la el acasă acum câtva timp, am văzut ce animale, ce căprioare, ce iepuri, ce de-astea are în curte. Este o nebunie.

Dacă te duci la el, zici că eşti la grădina zoologică. Are grijă el de ele. S-a transformat formidabil. Eu îl cunosc de 35 de ani. E o transformare fenomenală. Să ştiţi că şi credinţa asta, mai ales dacă ai şi succes cu ea, te ajută”, a dezvăluit Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Gigi Becali are o stână de oi în Pipera

Pipera este un cartier în care predomină casele impunătoare, care au fost ridicate cu investiţii serioase. Cu toate acestea, Gigi Becali deţine o stână în Pipera.

Patronul FCSB are în jur de 10 de oi, pe care le ţine pe un teren care îi aparţine, aflat în vecinătatea caselor. Gigi Becali spune că oieritul îl ajută şi să mânănce sănătos, dar şi să se relaxeze:

”Eu beau numai lapte de oaie şi de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel şi numai forţă am. În plus, am şi o grădină cu legume şi pomi fructiferi. Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot  pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci.

Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele şi mă liniştesc”, spunea Gigi Becali într-un interviu pe care l-a acordat în 2009.

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare