Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce au discutat "la o cafea" Mirel Rădoi şi Edi Iordănescu. Ce a vrut să afle actualul selecţioner odată ajuns la FRF: "Avea nevoie"

Ce au discutat "la o cafea" Mirel Rădoi şi Edi Iordănescu. Ce a vrut să afle actualul selecţioner odată ajuns la FRF: "Avea nevoie"

Echipa națională

Comentarii

Fostul selecţioner, Mirel Rădoi, şi actualul, Edward Iordănescu, s-au întâlnit. Discuţia a durat ore bune, iar Iordănescu junior a obţinut informaţii importante înainte de meciurile din Liga Naţiunilor.

Ce au discutat Edi Iordănescu şi Mirel Rădoi

Naţionala României se pregăteşte pentru primele meciuri oficiale cu Edi Iordănescu pe banca tehnică. România va disputa patru partide oficiale în luna iunie, toate în cadrul Ligii Naţiunilor, care poate asigura locul în barajul pentru EURO 2024.

Edi Iordănescu a dorit să afle informaţii importante din partea lui Mirel Rădoi. 

"Am zis că ne vedem la o cafea, în funcţie de programul fiecăruia. Acea cafea a durat patru, cinci ore, dar mă bucur că am putut să îi fiu la dispoziţiecu tot ce a regăsit acolo, planul de antrenament, antrenamente, atât pe plan cât şi filmate. Avea nevoie să ştie foarte multe lucruri în detaliu. I le-am explicat atât cât le-am putut vedea în perioada în care am fost. Dacă el le vede altfel de aici încolo, e decizia lui", a recunoscut Mirel Rădoi. 

Cu patru meciuri în 11 zile, Mirel Rădoi atrage atenţia asupra perioadei de foc, în care tricolorii vor fi rulaţi în meciurile din grupă. 

"Nu e  uşoară perioada, pentru că noi am întâmpinat probleme într o serie de trei. E prima oară când se joacă patru meciuri într-o fereastră, dar sper să nu aibă probleme de Covid. 

Sper să îl laud pe Edi Iordănescu şi să îi mulţumesc pentru ce va face în continuare. Se poate (n.r. - să ne calificăm la EURO), formatul este schimbat, dar nu va fi uşor, pentru că România nu mai este o favorită clară, indiferent că jucăm cu Finlanda, Bosnia... Lucrurile s- au schimbat şi evoluează", a mai spus Mirel Rădoi. 

Meciurile României în Liga Naţiunilor

  • Muntenegru – ROMÂNIA, 4 iunie, ora 21:45, stadion Podgorica
  • Bosnia-Herţegovina – ROMÂNIA, 7 iunie, ora 20:45, stadion Bilino Polje Zenica
  • ROMÂNIA – Finlanda, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti
  • ROMÂNIA – Muntenegru, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti

Afla mai multe despre: mirel radoiedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare