Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce echipă din Liga 1 a evoluat cel mai bine în play-off-ul Conference League? Verdictul lui Vali Negru: ”A oferit cel mai bun joc” | EXCLUSIV

Ce echipă din Liga 1 a evoluat cel mai bine în play-off-ul Conference League? Verdictul lui Vali Negru: ”A oferit cel mai bun joc” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Joi seara, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova au evoluat în prima manşă a play-off-ului Conference League, niciuna dintre echipe nereuşind un rezultat pozitiv. Ardelenii şi oltenii au remizat cu Maribor, respectiv Hapoel Beer Sheva, în timp ce roş-albaştrii au remizat cu Viking.

Odată ajunse în play-off-ul Conference League, speranţele erau uriaşe pe umerii echipelor româneşti, care puteau să revină în grupele europene, în număr mare, după ani buni.

În ultimele sezoane, România nu a reuşit să aibă mai mult de două echipe în grupele competiţiilor europene, astfel că accederea a trei formaţii ar fi un pas important spre revenirea fotbalului românesc.

Însă, după prima manşă, şansele echipelor noastre nu par cele mai bune: FCSB a pierdut, acasă, cu Viking, în timp ce Craiova şi CFR au remizat cu Hapoel Beer Sheva, respectiv Maribor.

Deşi încă pot, realist, să ajungă în grupe, rezultatele nu s-au ridicat la aşteptările dinaintea partidelor, în special în cazul FCSB-ului.

Dacă fanii au cumpărat toate biletele disponibile la meciul cu Viking, echipa nu s-a ridicat la nivelul promis şi riscă să rateze, la limită, calificarea în grupe.

Ce echipă din Liga 1 a evoluat cel mai bine în play-off-ul Conference League?

Prezent în studioul Orange Sport în urma partidei, Vali Negru a vorbit despre prestaţiile celor trei echipe şi a analizat care dintre acestea a reuşit cel mai bun joc.

Fostul mijlocaş a ajuns la concluzia că Universitatea Craiova a fost cea mai impresionantă dintre echipele româneşti joi seara, punctând totuşi că şi FCSB ar fi meritat un rezultat mai bun.

Cât despre CFR, Negru nu a fost deloc dat pe spate de echipa pregătită de Dan Petrescu.

Sunt nişte rezultate mai slabe decât ne aşteptam şi anticipam. Dacă CFR începea cu şansele cele mai bune, tot Craiova a oferit cel mai bun joc.

Cred că şi în repriza a doua au arătat bine şi golul egalizator a fost meritat. Cred că Craiova merita mai mult. La CFR a fost un joc slab, anost, aş putea spune că cei de la Maribor au fost peste noi.

Aici, la FCSB, cred că meritam de asemenea mai mult, graţie forcing-ului de pe final, dar tot nimic”, a declarat Vali Negru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: vali negru 

viewscnt
Articole similare