adplus-dvertising
You are here:

Ce i-a spus Florin Tănase lui Screciu chiar înainte de golul victoriei: ”Am simţit bine”

Ce i-a spus Florin Tănase lui Screciu chiar înainte de golul victoriei: ”Am simţit bine”

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Vladimir Screciu, pe finalul meciului Universitatea Craiova - FCSB 2-3.

FCSB s-a impus cu 3-2 în derby-ul cu Universitatea Craiova, după ce a fost condusă cu 1-0. Golul victoriei a venit în prelungirile partidei, după un şut frumos al lui Andrei Cordea.

Înainte de acest gol, Florin Tănase spune că a avut un dialog cu Vladimir Screciu, în care i-a transmis că FCSB se va impune în prelungiri:

Ce i-a spus Florin Tănase lui Vladimir Screciu

FCSB a obţinut o victorie importantă, în faţa uneia dintre contracandidatele la titlu. Jucătorii lui Toni Petrea s-au impus cu 3-2 la Craiova, după ce au fost conduşi cu 1-0.

Golul victoriei a venit însă abia în prelungiri, după ce Andrei Cordea a tras plasa, cu efect interior, la colţul lung.

Florin Tănase spune că a presimţit că FCSB va învinge în prelungiri şi susţine că i-a transmis acest lucru lui Vladimir Screciu:

”I-am spus lui Screciu, prin minutul 86-87: 'o să vă dăm gol!' Şi am simţit bine”, a declarat Florin Tănase.

Căpitanul FCSB-ului spune însă că meciul, pe cât a fost de spectaculos, pe atât a fost de dificil:

”Un meci frumos pentru spectatori, pentru telespectatori. Pentru noi, destul de greu. Am întâlnit un adversar bun, care în repriza a doua a jucat fotbal, poate şi pe o cădere fizică a noastră. Golul egalizator al lor a venit din nimic, pe o minge pierdută de mine”, a mai spus Florin Tănase.

viewscnt
Articole similare