Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-au strigat suporterii FCSB-ului portarului lui FC Voluntari: ”Mai bine ieşeam de pe teren, nu?”

Ce i-au strigat suporterii FCSB-ului portarului lui FC Voluntari: ”Mai bine ieşeam de pe teren, nu?”

FC Voluntari

Comentarii

Mihai Popa, portarul lui FC Voluntari, a dezvăluit ce i-au strigat suporterii FCSB-ului după ce ilfovenii au înscris golul de 2-2.

FC Voluntari a reuşit să o încurce pe FCSB în drumul spre titlu. Ilfovenii au făcut 2-2 cu echipa lui Gigi Becali, la capătul unui meci foarte intens făcut de jucătorii lui FC Voluntari.

După meci, Gigi Becali a declarat că a primit informaţii că jucătorii lui Liviu Ciobotariu au avut promise prime de câte 4.500 de euro fiecare.

Ce i-au stricat suporterii FCSB-ului portarului lui FC Voluntari

În ciuda speculaţiilor, Liviu Ciobotariu a trimis pe teren cu FCSB cea mai bună echipă pe care a avut-o la dispoziţie. În ciuda faptului că pe 19 mai joacă finala Cupei României cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Cei de la FC Voluntari au arătat multă determinare pe teren şi au reuşit să scoată un 2-2, care, dacă CFR o învinge pe Universitatea Craiova, va trimite titlul la Cluj.

După fluierul final, Gigi Becali a afirmat că determinarea celor de la FC Voluntari a fost provocată de primele promise, câte 4.500 de euro de jucător. 1.500 de euro ar fi fost promişi de Primăria Voluntari, în vreme ce diferenţa ar fi fost asigurată de CFR Cluj.

Mihai Popa, cel care a apărat poarta Voluntariului la meciul cu FCSB, susţine însă că el şi colegii săi s-au mobilizat după ce au apărut zvonurile că ei ar urma să faciliteze o victorie a echipei lui Gigi Becali.

Portarul în vârstă de 21 de ani susţine că a primit reproşuri din partea suporterilor FCSB-ului, care i-au reproşat că FC Voluntari a intrat cu prea multă determinarea.

”Un meci greu, am luptat pentru puncte, am dat totul pe teren şi am obţinut un rezultat pozitiv. Nici nu ne interesează la ce se aşteptau ceilalţi.

Am avut un joc la fel de important, pentru că încercăm să ne apărăm poziţia 4 în clasament şi trebuia să luam puncte, şi am venit la stadion motivaţi ca la oricare alt meci.

Când vezi că se vorbeşte că joci pentru cineva sau stai nu ştiu cum pentru altcineva, normal (n.r. că te motivează).

La sfârşit ne certau (n.r. suporterii FCSB) că de ce am jucat fotbal, mai bine ieşeam de pe teren şi câştigau ei cu 3-0, nu?”, a spus Mihai Popa.

Afla mai multe despre: mihai popa 

viewscnt
Articole similare