Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a impresionat pe Sorin Cârţu la Craiova in victoria cu Rapid: ”S-a întâmplat şi la noi. N-am văzut aşa în tot campionatul” | EXCLUSIV

Ce l-a impresionat pe Sorin Cârţu la Craiova in victoria cu Rapid: ”S-a întâmplat şi la noi. N-am văzut aşa în tot campionatul” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus în duelul din Bănie contra celor de la Rapid, iar Sorin Cârţu (68 de ani) a tras concluziile celor întâmplate pe arena ”Ion Oblemenco”. Fostul oficial al Craiovei a rămas impresionat de un anumit aspect arătat de elevii lui Ivaylo Petev.

Universitatea Craiova a reuşit să câştige meciul cu Rapid, pe teren propriu, scor 2-1, în etapa a doua din play-off-ul Superligii României.

La Craiova, gazdele puteau deschide scorul încă din minutul 19, însă golul lui Mitriţă a fost anulat pentru offside.

Cei care au marcat primii au fost oaspeţii, prin Funsho Bamgboye, în minutul 48. După numai trei minute craiovenii au rămas în zece, după eliminarea lui Lyes Houri – al doilea cartonaş galben.

Surprinzător, însă, gazdele au renăscut după eliminare. Ştefan Baiaram a egalat în minutul 59, după o pasă a lui Mitriţă.

Apoi a venit şi rândul lui să înscrie. Ivan a fost faultat în careu şi mijlocaşul oltenilor a transformat aducându-şi echipa în avantaj, unul care s-a păstrat până la final.

Sorin Cârţu a lăudat-o pe Craiova. Ce a spus despre adversari

La capătul meciului, Sorin Cârţu a avut o intervenţie telefonică la Orange Sport şi a vorbit despre această desfăşurare a partidei de pe ”Ion Oblemenco”. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova a lăudat în special atitudinea oltenilor.

”A fost fatidic pentru Rapid, dar parcă n-ar fi Rapid dacă n-ar fi aşa. S-a întâmplat şi la noi (n.r. la Craiova) o schimbare de atitudine. N-am văzut o atitudine de tipul ăsta în tot campionatul. 

Tot ce au creat după eliminare. Au avut mai multe situaţii de a marca decât în prima repriză când eram 11 la 11.

Craiova a avut unitate de grup. Jucătorii s-au ajutat reciproc. Aşa au ieşit acţiuni individuale foarte bune la Mitriţă, Baiaram. Şi pe mine m-a surprins. M-a surprins plăcut.

Mitriţă a fost foarte implicat. I-a mobilizat, a fost în toate acţiunile, gol din penalty, pasă de mare calitate pentru Baiaram la golul egalizator. Numai un jucător de mare calitate poate să scoată mingea din aglomerarea aia.

Să ai avantaj numeric, avantaj pe tabelă şi să nu fii în stare să câştigi, să te domine echipa în inferioritate. Nu mi-a plăcut”, a declarat Cârţu, pentru Orange Sport.

În urma acestui rezultat, Craiova este pe locul secund, cu 31 de puncte, în timp ce Rapid este pe locul 4, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: sorin cartucraiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare