You are here:

Ce le-a transmis Andrea Compagno foştilor coechipieri de la FCSB, înaintea partidei cu PAOK: "Azi este altceva, faţă de meciul cu Riga"

Ce le-a transmis Andrea Compagno foştilor coechipieri de la FCSB, înaintea partidei cu PAOK: "Azi este altceva, faţă de meciul cu Riga"

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB o înfruntă pe PAOK în etapa a doua a fazei ligii din UEFA Europa League.

Campioana României va avea parte de un duel dificil pe terenul campioanei Greciei, PAOK. Fostul atacant italian al "roş-albaştrilor", Andrea Compagno, a vorbit despre şansele fostei sale echipe, la Salonic.

Compagno este de părere că PAOK este favorită, însă şi FCSB îşi păstrează şansele pentru partida din de la Salonic. Italianul a evidenţiat diferenţa semnificativă de calitate dintre PAOK şi RFS, ultima adversară europeană a celor de la FCSB.

Andrea Compagno: "PAOK este favorită"

"FCSB la început de sezon a fost greu, juca din 3 în 3 zile şi echipa nu avea lot atât de mare. Acum are 3 jucători pentru fiecare poziţie şi asta înseamnă că sigur poţi să joci în două competiţii la nivel maxim.

Azi este altceva, faţă de meciul cu Riga. Era important să înceapă bine şi asta s-a întâmplat, au câştigat cu 4 goluri, a fost un meci foarte frumos. Azi este o echipă foarte diferită faţă de Riga.

Trebuie să se ducă cu încredere mare şi să nu piardă. Cred că PAOK este echipa puternică, joacă şi acasă, este favorită. FCSB are echipă valoroasă şi trebuie să aibă mare încredere, să joace la victorie", a declarat Andrea Compagno, la Fanatik.

Andrea Compagno a părăsit-o pe FCSB în iarna acestui an. Atacantul italian s-a transferat în China, la Tianjin Jinmen Tiger, formaţie pentru care a înscris de 19 ori în 26 de partide în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: fcsbuefa europa leagueandrea compagnopaok 

viewscnt
Articole similare