You are here:

Matei Lucescu şi-a ales favorita dintre PAOK şi FCSB. Va urmări partida de la Salonic alături de bunicul său: "Cu siguranţă"

Matei Lucescu şi-a ales favorita dintre PAOK şi FCSB. Va urmări partida de la Salonic alături de bunicul său: "Cu siguranţă"

UEFA Europa League

Comentarii

PAOK o înfruntă pe FCSB într-o partidă a etapei a doua din faza ligii în UEFA Europa League.

Campioana Greciei o găzduieşte pe FCSB într-o partidă importantă pentru parcursul ambelor echipe în UEFA Europa League. FCSB şi-a obţinut prima victorie de la modificarea formatului în UEFA Europa League, în faţa celor de la RFS. PAOK a suferit o înfrângere la Istanbul în atmosfera incendiară produsă de suporterii celor de la Galatasaray, în etapa precedentă.

Cu o înfrângere în campionatul Greciei suferită împotriva rivalei locale, Aris, PAOK speră să revină la forma arătată în sezonul trecut şi să se impună în faţa celor de la FCSB.

Matei Lucescu, fiul antrenorului campioanei Greciei, speră ca echipa tatălui său să obţină o victorie la partida de joi seară. Matei va urmări partida alături de bunicul său, actualul selecţioner al echipei naţionale, Mircea Lucescu.

Matei Lucescu: "Cu siguranţă ţin cu PAOK"

"Deja se simte o atmosferă în aer, de meci. Avionul a fost plin de suporteri ai Stelei, deci cu siguranţă o să fie mulţi oameni şi mulţi români la meci diseară. Aşa mă aştept. Cu siguranţă ţin cu PAOK în această seară.", a declarat Matei Lucescu.

Matei îşi doreşte să sărbătorească victoria echipei tatălui său alături de acesta.

"După meci sperăm să sărbătorim împreună victoria. Din fericire sunt aici cu bunicul astăzi, aşa că cu el stau mai mult, mai vorbim, povestim despre meci, despre jucători, ce se întâmplă.", a mai spus Lucescu.

Afla mai multe despre: uefa europa leaguematei lucescupaokfcsbrazvan lucescumircea lucescu 

viewscnt
Articole similare