Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu, după ce a încasat şase goluri în Arabia Saudită, în meciul cu Al Ahli

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu, după ce a încasat şase goluri în Arabia Saudită, în meciul cu Al Ahli

Stranieri

Comentarii

Al Ahli s-a impus cu scorul de 6-0 pe terenul celor de la Abha, într-un meci din etapa a 15-a a campionatului din Arabia Saudită.

Al Ahli, formaţie care a transferat în această vară jucători precum Gabri Veiga (22 de ani), Riyad Mahrez (32 de ani), Franck Kessie (26 de ani), Edouard Mendy (31 de ani) şi Roberto Firmino (32 de ani) s-a impus cu scorul de 6-0 pe terenul celor de la Abha.

Ciprian Tătăruşanu (37 de ani), a ajuns la Abha în vara acestui an, după despărţirea de AC Milan.

Cifrele lui Ciprian Tătăruşanu la Abha

Fostul portar al echipei naţionale a disputat 16 partide în tricoul celor de la Club Abha şi a încasat 35 de goluri, o medie de 2.1 goluri încasate pe meci.

În ultima partidă de campionat, Tătăruşanu a primit şase goluri de la Al-Ahli, într-un eşec zdrobitor pentru echipa sa, cu scorul de 6-0. Pentru Al-Ahli au înscris Gabri Veiga ('20, '45), Al Brikan ('22, '28), Franck Kessie ('38) şi Riyad Mahrez ('64).

Ciprian Tătăruşanu a primit nota 6.2, conform Sofascore, după prestaţia sa modestă din eşecul suferit de Abha, pe teren propriu.

Astfel, echipa din sudul Arabiei Saudite este pe locul 15 după eşecul cu Al-Ahli, în timp ce oaspeţii au urcat pe poziţia a 3-a, la doar patru puncte în spatele celor de la Al Nassr. Al Hilal, liderul din Arabia Saudită primeşte vizita celor de la Al Nassr, în această etapă.

Echipa lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr, se poate apropia la doar un punct în spatele liderului în cazul unei victorii în deplasare, cu Al Hilal, echipă care l-a transferat în vara acestui an pe Neymar, pentru suma de 90.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuarabia sauditaal ahliabha 

viewscnt
Articole similare