Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu a încasat un jucător de la FCSB. MM Stoica: ”Nici la NASA nu se câştigă atât”. EXCLUSIV

Ce salariu a încasat un jucător de la FCSB. MM Stoica: ”Nici la NASA nu se câştigă atât”. EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a ironizat o situaţie în care un jucător a luat de la FCSB nu mai puţin de 80.000 de euro/lună.

Un jucător pe care FCSB l-a transferat în urmă cu un an a fost subiect de ironii pentru Mihai Stoica, după ce acesta a luat într-o lună de la FCSB nu mai puţin de 80.000 de euro.

Prezent în platoul Orange Sport, Andrei Vochin s-a amuzat şi el de situaţia şi i-a transmis managerului FCSB că s-ar apuca şi el de fotbal pentru o astfel de sumă.

Ce salariu a încasat un jucător de la FCSB. Vochin: ”Ne-am băga şi noi, sincer”

Mihai Stoica a ironizat un transfer făcut de FCSB în urmă cu aproximativ un an. Este vorba despre Stipe Vucur, un fundaş central pe care patronul FCSB l-a transferat, deşi Mihai Stoica i-a explicat că nu este suficient de valoros.

Gigi Becali l-a dat afară după numai o lună, timp în care a avut 3 apariţii. Însă l-a costat mult pe patronul FCSB. Pentru a semna rezilerea, Stipe Vucur a primit în total 80.000 de euro.

Situaţia a produs amuzament în studioul Orange Sport. Moderatorul Silviu Tudor Samuilă s-a întrebat ironic dacă mai există vreo meserie care să fie practicată timp de o lună şi remunerată cu 80.000 de euro.

Silviu Tudor Samuilă (ironic): Mai există asta pe undeva asta cu o lună de meserie? Cu 80.000 de euro la luna de job?
Andrei Vochin (râde): Ne-am băga şi noi, sincer.
Mihai Stoica: Ştiu, dar nu vă ia nimeni (n.r. râde) Cred că nici la NASA nu câştigă atât... era o vorbă pe vremuri.

Stipe Vucur a fost transferat de FCSB în iulie 2021 şi Gigi Becali i-a reziliat contractul în august 2021. După ce s-a despărţit de FCSB, austriacul în vârstă de 30 de ani n-a mai semnat cu nicio echipă.

Mihai Stoica a comentat ironic pe seama faptului că Stipe Vucur n-a reuşit nici după un an de zile să-şi găsească o altă echipă: ”A plecat în august 2021. Suntem în iulie 2022 şi nu am auzit să mai joace undeva fotbal. Poate pe un sintetic”, a mai spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare