Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu ripostează! Ce le răspunde celor care l-au criticat pentru absenţa de la ceremonia de premiere din urma Supercupei: ”Cinci ani am fost făcut praf non-stop”

Dan Petrescu ripostează! Ce le răspunde celor care l-au criticat pentru absenţa de la ceremonia de premiere din urma Supercupei: ”Cinci ani am fost făcut praf non-stop”

CFR Cluj

Comentarii

Sâmbătă, CFR Cluj a pierdut Supercupa României în favoarea lui Sepsi Sfântu Gheorghe, deşi a condus din primele minute. La ceremonia de premiere din urma partidei, Dan Petrescu (54 de an) a fost absent, fiind criticat apoi pentru acest gest.

Lui Dan Petrescu nu îi place să piardă, acest lucru este deja cunoscut, aşa că este evident că înfrângerea din Supercupa României nu i-a picat tocmai bine.

Totuşi, chiar să după o înfrângere, orice om trebuie să aibă respect faţă de adversar, astfel că gestul ”Burscului” din urma eşecului din Supercupă nu a fost primit bine de diverse persoane.

Dan Petrescu nu s-a prezentat la ceremonia de premiere şi a încercat să explice la flsh-interviu că intenţiona să vină, dar şi-a ratat şansa.

Totuşi, la fel ca la ultimul meci din sezonul trecut, când nu a stat pe bancă împotriva FCSB-ului, scuza tehnicianului CFR-ului nu a fost crezută de multe persoane.

Chiar şi preşedintele Cristi Balaj şi-a cerut scuze pentru gestul lui Petrescu, dar ”Bursucul” nu a dat înapoi nici acum, victimizându-se după ce a fost întrebat despre criticile primite.

Dan Petrescu ripostează

Am cinci ani, ce să ma mai deranjeze? Cinci ani am fost facut praf non-stop, ce să mă deranjeze? Aşa e presa la noi, aşa sunt oamenii. Fiecare face ce vrea şi zice ce vrea.

Noi trebuie să ne vedem de treabă şi să scoatem rezultate. Dacă nu scoatem rezultate, pot eu să vorbesc aici cu voi 10 zile, să vă explic scheme şi scuze.

Echipele din Romania au nevoie de rezultate în cupele europene. de acolo vin banii cei mai mulţi. Aici, cel mai important lucru e să faci treabă bună în Europa ca să ai o linişte financiară.

E important din toate punctele de vedere, nu doar financiar, şi moral, acest meci. La fotbal contează numai rezultatele. Eu sunt un antrenor căruia îi place să aibă rezultate, nu să joace nu ştiu cum.

Echipa a jucat bine ân ambele meciuri, dar rezultatele nu au fost ce trebuie. La CFR mereu sunt obiective măreţe, se vrea să se ajungă în grupe.

De când sunt aici, în ani ani când am jucat în Europa, de trei ori am ajuns în grupe. Acum să vedem dacă a patra oară e norocosasă cu mine”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare