Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se va întâmpla cu Dennis Man şi Mihăilă din sezonul următor. Giovanni Becali a făcut dezvăluirea

Ce se va întâmpla cu Dennis Man şi Mihăilă din sezonul următor. Giovanni Becali a făcut dezvăluirea
Comentarii

Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor rămâne la Parma şi din sezonul următor. Deşi gruparea ”gialloblu” a ratat promovarea în sezonul trecut, antrenorul Fabio Pecchia a decis să se bazeze în continuare pe serviciile celor doi români.

Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit că Dennis Man a fost ofertat în urmă cu ceva vreme de Fenerbache, dar mutarea a căzut. Fostul jucător al FCSB-ului a bifat 30 de partide în sezonul trecut, a marcat şase goluri şi a pasat decisiv de două ori, în timp ce Mihăilă a jucat în 17 meciuri, a marcat două goluri şi a oferit trei pase de gol. Parma îşi propune revenirea în Serie A.

Giovanni Becali anunţă: ”Man şi Mihăilă rămân la Parma”

”Dennis Man şi Vali Mihăilă vor continua la clubul de care aparţin. La un moment dat, a fost interes pentru Man de la Fenerbahce, dar el mai are încă doi ani şi jumătate de contract cu Parma si va rămâne pe loc. În aceeaşi situaţie este şi Mihăilă, care are de parcurs o perioadă de recuperare. Sper ca amândoi să facă un sezon bun în Serie B şi să devină fotbalişti determinanţi pentru Parma a declarat Ioan Becali, pentru PlaySport.

Ofertă halucinantă primită de Buffon la vârsta de 45 de ani

  • Coleg la Parma cu Mihăilă şi Man, legendarul Gigi Buffon a primit o ofertă colosală din zona orientului.

Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, goalkeeper-ului italian i-a fost propus recent un contract pe două sezoane, în valoare de 30 de milioane de euro, de către un club din Arabia Saudită. El a analizat cu mare atenţie această ofertă, alături de familia sa, decizând în final să meargă pe un alt drum, cel al posibilei retrageri.

Clubul Parma, de care Buffon e legat prin contract până la finalul sezonului următor, "este deja conştient de situaţie" şi aşteaptă acum decizia finală a portarului, care "va fi anunţată probabil în zilele următoare".

"Care va fi viitorul lui Buffon? Drumurile sunt multe, cel de conducător rămânând varianta cea mai atractivă", adaugă sursa citată.

Afla mai multe despre: manmihailaparma 

viewscnt
Articole similare