Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce secund va avea Edi Iordănescu la naţională. EXCLUSIV | MM: "Eu ştiu". ULTIMA ORĂ

Ce secund va avea Edi Iordănescu la naţională. EXCLUSIV | MM: "Eu ştiu". ULTIMA ORĂ

Echipa națională

Comentarii

După numirea lui Edi Iordănescu la naţională, fostul antrenor de la CFR şi FCSB este în procesul de a îşi definitiva stafful.

Edi Iordănescu a câştigat cursa cu Laszlo Boloni şi a devenit noul selecţioner al României, în urma negocierilor intense dintre FRF şi cei doi candidaţi.

Fostul antrenor de la Sporting, Standard Liege sau Rennes a dezvăluit ce planuri ar fi avut pentru stafful echipei naţionale, chiar dacă nu a fost numit în final.

Totuşi, antrenorul de 68 de ani nu a mai ajuns să preia selecţionata României, iar Edi Iordănescu este cel ce are acum misiunea de a definitiva stafful.

În cadrul conferinţei de presă de prezentare, Iordănescu jr. a dezvăluit ce planuri are pentru naţională şi stafful său.

Edi Iordănescu şi-a ales secundul la naţională

Stafful e în lucru. E posibil ca o parte dintre cei din stafful lui Mirel să continue, îmi doresc continuitate, dar veţi vedea şi feţe noi. Vreau să fie inspirat să iau deciziile corecte.

Vreau un staff competent. Îmi doresc să construim o identitate de joc, să fie echilibrată în joc, coerentă. Am un avantaj că mă cunosc cu majoritatea jucătorilor din ultima perioadă, cu mulţi am lucrat.

Va fi un avantaj important Mereu va prima rezultatul. Nu ştiu dacă vă dezamăgesc sau nu, dar primează rezultatul. Pe o stare de timp vom avea şi un joc care să placă.

Rezultatul poate fi şi injust, vrem şi rezultate bune, pe un fond bun pentru noi”, declara Iordănescu, marţi.

MM Stoica a dezvăluit că noul selecţioner a decis deja pe cine va avea ca mână dreaptă, un fost ”tricolor”, care are să stea lângă Iordănescu jr. pe bancă.

Deşi nu a vrut să dea numele acestuia, MM a afirmat că antrenorul secund a fost deja ales de Edi Iordănescu, urmând să fie anunţat în viitorul apropiat.

Eu ştiu cine va veni secund, dar nu pot să zic. E fost internaţional, va sta chiar pe bancă”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Prima acţiune la care Iordănescu are să conducă echipa naţională va avea loc la finalul lui martie, când ”tricolorii” vor înfrunta pe 25, în Ghencea, Grecia şi pe 29, în deplasare, Israel.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare