Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul proaspăt ajuns la Dinamo de care vrea să ţină Flavius Stoican: ”Mă bucur că a fost de acord să vină”

Fotbalistul proaspăt ajuns la Dinamo de care vrea să ţină Flavius Stoican: ”Mă bucur că a fost de acord să vină”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a disputat, miercuri, un meci de pregătire în compania celor de la Popeşti-Leordeni, pierdut surprinzător de ”câini” cu 1-2.

Înaintea derby-ului cu FCSB, Dinamo a disputat un meci amical în compania celor de la Popeşti-Leordeni, orgainzat ca Flavius Stoican să aibă şansa să evalueze fotbasliştii nou veniţi.

Echipa din Ştefan cel Mare a pierdut surprinzător partida, scor 1-2, însă antrenorul lui Dinamo a afirmat că nu este prea interesat de rezultat, chiar dacă a fost învins de o echipă din Liga 3.

Printre fotbaliştii care au îmbrăcat pentru prima dată tricoul alb-roşu s-a numărat şi Baptiste Aloe, un jucător ce nici nu a semnat încă cu Dinamo.

Fundaşul central de 27 de ani este liber de contract încă din august, după despărţirea de Arouca, din prima ligă portugheză.

Fotbalistul proaspăt ajuns la Dinamo de care vrea să ţină Flavius Stoican

Francezul a fost crescut de Marseille, pentru care a disputat şi 15 partide, şi a mai trecut şi pe la Valenciennes şi Beerschot, din prima ligă belgiană.

Flavius Stoican a afirmat că este fericit că Baptiste Aloe a ales să vină la Dinamo şi că speră să ţină de acesta în continuare, pentru a se decide dacă ar putea fi util pentru echipă.

A jucat, o să mai continue cu noi, o sa îl mai vedem, este un jucător care are într-adevăr un CV foarte bun şi am vrut să îl văd pentru că în ultimul timp nu a jucat.

Mă bucur că a fost de acord să vină să îl vedem, pentru că are luni bune în care doar s-a antrenat.

Este un jucător care a jucat la un nivel destul de mare, iî lipseşte şi lui ritmul, dar rămâne la noi şi e posibil să fie în lotul nostru”, a declarat Flavius Stoican.

În vârstă de 27 de ani, Baptiste Aloe era considerat o speranţă a fotbalului francez, reuşind şi o apariţie pentru naţionala U21 a Franţei.

În 2016, fotbalistul cotat acum de transfermarkt la 125.000 de euro valora de 10 ori mai mult.

Afla mai multe despre: baptiste aloe 

viewscnt
Articole similare