Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai nouă senzaţie în materie de antrenori. Are doar 35 de ani, dar pleacă din Top 5 campionate

Cea mai nouă senzaţie în materie de antrenori. Are doar 35 de ani, dar pleacă din Top 5 campionate

Ligue 1

Comentarii

Antrenorul Francesco Farioli este noua senzaţie în fotbalul european şi s-a ajuns la un acord între Ajax şi Nice pentru mutarea acestuia în Franţa.

Are doar 35 de ani şi face senzaţie deja în fotbalul european. Antrenorul, out din Top 5 campionate din Europa

Clubul francez OGC Nice şi olandezii de la Ajax Amsterdam au convenit asupra condiţiilor în care antrenorul Francesco Farioli va putea părăsi gruparea de pe Riviera pentru a se alătura ”lăncierilor”.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Francesco Farioli, în vârstă de 35 de ani, a semnat anul trecut un contract pe două sezoane cu gruparea franceză OGC Nice, alături de care a terminat pe locul 5 în Ligue 1. Acum, Farioli este dorit de Ajax Amsterdam, iar conducerea clubului francez a acceptat să se aşeze la masa negocierilor cu reprezentanţii olandezilor. În cele din urmă s-a ajuns la un acord, pentru o sumă de transfer care nu a fost făcută publică, dar care se învârte în jurul unui milion de euro, iar antrenorul italian îşi va continua activitatea la Ajax, din sezonul viitor.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Pentru Farioli urmează acum negocierile cu olandezii, iar „lăncierii” cred că în zilele care vin va fi semnat şi contractul dintre cele două părţi.

Francessco Farioli a fost, în 2021, când a semnat primul lui contract de antrenor principal, cu turcii de la Fatih Karagumruk, cel mai tânăr manager într-o ligă profesionistă din Europa, la numai 31 de ani.

În carieră, Farioli a antrenat ca principal pe Fatih Karagumruk şi Alanyaspor, ambele din Turcia, şi pe Nice.

Afla mai multe despre: ajaxligue 1nice. francescu farioli 

viewscnt
Articole similare