Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele două posturi pe care FCSB are mare nevoie de întăriri: ”Nu aş recomanda pe nimeni din campionatul intern” | EXCLUSIV

Cele două posturi pe care FCSB are mare nevoie de întăriri: ”Nu aş recomanda pe nimeni din campionatul intern” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam este de părere că FCSB are nevoie de întăriri pe două posturi importante.

FCSB a reuşit să revină în lupta pentru titlu în urma victoriei cu CFR Cluj, însă Helmuth Duckadam este convins că echipa lui Gigi Becali mai are nevoie de întăriri pentru a fi competitivă în cupele europene.

”Eroul de la Sevilla” a identificat două posturi pe care Toni Petrea are mare nevoie de întăriri, cel de atacant şi cel de apărător central.

Deşi dispune de Keşeru, Mamut, Dumiter, Stoica şi chiar Tănase în atac şi de Vinicius, Cristea şi Miron în defensivă, Duckadam consideră că FCSB mai are nevoie de calitate pentru a îşi creşte nivelul.

Fostul portar a mai afirmat că politica de transferuri a lui Becali din ultimii ani a fost defectuoasă şi că de aceea a eşuat echipa de fiecare dată în lupta la titlu.

Cele două posturi pe care FCSB are mare nevoie de întăriri

Într-un campionat şi în play-off faci greşeli, indiferent că e vorba de Becali, de orice antrenor, Dan Petrescu, Hagi, toţi fac greşeli, cred că e logic.

Cred că cele mai mari greşeli care s-au făcut la FCSB în ultimii ani au fost transferurile. Adică foarte mulţi jucători s-au transferat, unii pe ambiţie, alţii poate influenţaţi, cred că s-au făcut destul de multe transferuri greşite şi cred că asta ar fi greşeala cea mare, nu o schimbare sau două.

Pot să spun un singur post, postul de atacant central, s-au adus jucători care nu ştiu... probabil au văzut un DVD sau un stick, au venit jucători care nu aveau ce căuta, care nu au nicio valoarte pentru FCSB şi totusi au fost aduşi, apoi au încercat cu greu să scape de ei.

Chiar şi la ora actuală, dacă ne uităm, Steaua (n.r. FCSB) nu are un vârf veritabil în afară de Keşeru, dar el are o vârstă şi forma lui sportivă a lăsat puţin de dorit.

Cred că acolo este cea mai mare problemă, la ora actuală FCSB stă foarte bine ca lot, mai are nevoie de un fundaş central şi de un vârf de valoare. La ora actuală, din campionatul intern, nu aş recomanda pe nimeni.

De afară, dar doi jucători de valoare, ca să ai o şansă în cupele europene, să nu mai păţeşti ce ai păţit în sezoanele trecute”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Orange Sport.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare