Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Centralul de la Hermannstadt - Farul a fost chemat de 4 ori la VAR. Câte decizii corecte a luat: "Se scade nota" | EXCLUSIV

Centralul de la Hermannstadt - Farul a fost chemat de 4 ori la VAR. Câte decizii corecte a luat: "Se scade nota" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Constantin Zotta a analizat cele patru faze la care arbitrul Bogdan Dumitrache a fost chemat să judece în timpul meciului Hermannstadt - Farul 4-0.

Farul Constanţa a pierdut la scor la Sibiu, într-un meci care a fost marcat de mai multe faze tranşate după consultarea arbitrajului video.

Centralul Bogdan Dumitrache a fost chemat de 4 ori pentru a analiza câteva dintre deciziile importante pe care le-a luat în timpul partidei.

Arbitrul Bogdan Dumitrache, chemat de 4 ori la VAR. Zotta i-a analizat prestaţia

Constantin Zotta n-a fost prea impresionat de prestaţia arbitrului Bogdan Dumitrache. Ba dimpotriva. Fostul mare arbitru susţine că acesta a avut o zi slabă.

"La fiecare decizie VAR i se scade nota. Mai e vorba şi despre încrederea jucătorilor, nici măcar nu mai e vorba despre arbitraj”, a spus Constantin Zotta.

Prezent în studioul Orange Sport, Constantin Zotta a analizat şi el cele 4 faze la care Bogdan Dumitrache a fost chemat.

În minutul 54, o combinaţie între Balaure şi Paraschiv s-a încheiat cu golul de 2-0, după ce arbitrul a revăzut faza la VAR pentru a vedea un posibil fault asupra unui constănţean.

Constantin Zotta: ”Aici ce putem spune e că mingea e la distanţă de joc, doar că mie mi se pare că jucătorul sibian se duce direct pe adversar şi nu e atac direct. Jocul trebuie să continue. Mi se pare fault, mi se pare o decizie greşită luată de Dumitrache şi de arbitrul VAR. Jucătorul lui Hermannstadt nu are nicio intenţie să joace mingea. E fault, intră în el, nu are legătură cu mingea”

În minutul 64 a fost eliminat Mihai Popescu, după o intervenţie dură la Paraschiv.

Zotta: ”Atac agresiv cu piciorul întins pe glezna adversarului, care poate genera o accidentare gravă. Când se duce cu talpa, piciorul adversarului e întins, ridică piciorul. E decizie corectă, după VAR”.

În minutul 68 arbitrul Bogdan Dumitrache a dictat penalty pentru gazde după ce a consultat VAR, în urma unui fault al lui Grameni asupra lui Bejan

Zotta: ”Aici nici nu cred că putea să vadă, poate tulierul putea vedea mai bine. Aici e atac neglijent, e penalty evident. Decizie corectă luată cu VAR”.

În minutul 76 a fost eliminat şi un jucător al gazdelor, Seydou Issah

Zotta: ”Este similar cu cazul Popescu, se duce cu piciorul sus cu intensitate. Dacă nu ridica piciorul, nu era roşu. E intenţie aici”.

 

Afla mai multe despre: hermannstadt farul 

viewscnt
Articole similare