Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un prefăcut mai mare n-am văzut!” Panduru l-a făcut praf pe Ronaldo când l-a văzut plângând după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială

”Un prefăcut mai mare n-am văzut!” Panduru l-a făcut praf pe Ronaldo când l-a văzut plângând după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială

Cupa Mondială

Comentarii

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo, care a izbucnit în plâns după ce Portugalia a fost eliminată de Maroc din sferturile Cupei Mondiale.

Maroc a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale şi a eliminat-o pe Portugalia (1-0), una dintre favoritele la câştigarea trofeului.

La finalul partidei, Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi, mai ales că a fost ultima lui ocazie să-şi treacă în palmares şi Cupa Mondială. Panduru nu crede însă în lacrimile lui Ronaldo.

Basarab Panduru, discurs foarte dur despre lacrimile lui Ronaldo: ”Nu înţeleg de ce plânge”

Pentru a doua oară consecutiv la această Cupă Mondială, Cristiano Ronaldo a fost doar rezervă în meciul cu Maroc.

Fernando Santos a decis să nu mizeze nici de această dată pe Cristiano Ronaldo, mai ales că evoluţiile din partidele precedente au fost şterse.

Cristiano Ronaldo a fost trimis totuşi pe teren, în minutul 51, însă starul portughez n-a reuşit să schimbe soarta partidei.

La final, Cristiano Ronaldo a fost surprins în timp ce părăsea terenul în lacrimi. O scenă care nu l-a impresionat pe Basarab Panduru.

Expertul Orange Sport spune că Ronaldo n-avea un motiv să plângă, deoarece nu prea a contribuit la parcursul Portugaliei de la această Cupă Mondială:

”Nu-mi place (n.r. imaginea cu Ronaldo plângând), nu vreau să o văd, nu cred în nicio lacrimă a lui.

Cred în lacrimile lui Messi, dacă plânge, pentru că a făcut ceva. Cred că ale lui Kane, că a ratat şi înţeleg, dar la el nu înţeleg de ce plânge. Un prefăcut mai mare nu am văzut niciodată.

El e supărat pentru că, în mintea lui, trebuia să câştige şi un Campionat Mondial. Asta cred că voia el. Nu că Portugalia face ce face şi că pierde cu Maroc, că nu-l interesează pe el. Nu l-a interesat niciodată nimic, decât de el”, a comentat Basarab Panduru la Orange Sport.

În acelaşi stil, dar cu un discurs mai puţin dur, Iulian Miu spune că, la această Cupă Mondială, Cristiano Ronaldo n-a dat dovadă că este prea mult interesat de echipă:

”E neplăcută ce s-a întâmplat cu el. N-a dat dovadă că este în echipă, până la urmă se joacă într-o echipă. Parcă era din alt film. El, băieţii ăia pe acolo, el mereu supărat, mereu nemulţumit”, a spus Iulian Miu.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare