Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harry Kane, record pentru naţionala Angliei. Ce performanţă a reuşit căpitanul lui Southgate după ce a marcat din penalty contra Franţei

Harry Kane, record pentru naţionala Angliei. Ce performanţă a reuşit căpitanul lui Southgate după ce a marcat din penalty contra Franţei

Cupa Mondială

Comentarii

Harry Kane (29 de ani) a marcat un gol, în înfrângerea suferită cu Franţa, scor 1-2, şi a ajuns la un total de 53 pentru naţionala Angliei.

Harry Kane, record pentru naţionala Angliei. Ce performanţă a reuşit căpitanul lui Southgate la Mondialul din Qatar

Harry Kane a înscris din penalty, în minutul 54, şi a devenit, cu acest gol, cel mai bun marcator din istoria echipei naţionale a Angliei, alături de Wayne Rooney.

Ambii jucători au câte 53 de goluri, dar în timp ce Rooney s-a retras de multă vreme din activitate, Harry Kane are 29 de ani şi posibilitatea de a deveni golgeterul all-time al selecţionatei din Albion.

Tot cu reuşita din minutul 54 al meciului cu Franţa, Harry Kane este jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise din penalty la turneele finale ale Cupei Mondiale, anume patru lovituri de pedeapsă transformate. În total, Kane a înscris opt goluri la turneele finale ale Cupei Mondiale din 2018 şi 2022.

Totuşi, în ciuda acestor performanţe individuale remarcabile, căpitanul ”Three Lions” nu a reuşit să transforme şi a doua lovitură de pedeapsă de care a beneficiat naţionala Angliei, ratând astfel şansa de a se califica în semifinale.

 

Afla mai multe despre: harry kaneanglia 

viewscnt
Articole similare