Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pele a avut o cerinţă din spital pentru Neymar, după ce l-a auzit cu declaraţia de după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială: "Te-am văzut crescând"

Pele a avut o cerinţă din spital pentru Neymar, după ce l-a auzit cu declaraţia de după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială: "Te-am văzut crescând"

Cupa Mondială

Comentarii

Legendarul Pele l-a încurajat pe Neymar, printr-un mesaj transmis din spital, să îşi continue aventura la naţionala Braziliei.

Pele, mesaj pentru Neymar: "Moştenirea ta este departe de a se încheia. Continuă să ne inspiri"

“Moştenirea ta este departe de a se încheia. Continuă să ne inspiri. Eu voi continua să îmi arăt bucuria la fiecare gol pe care îl înscrii, aşa cum am făcut în fiecare meci pe care te-am văzut pe teren”, a scris Pele pe Instagram.

El l-a felicitat pe Neymar pentruu egalarea recordului său de goluri înscrise pentru naţionala Braziliei.

“Te-am văzut crescând, te-am susţinut în fiecare zi şi, în sfârşit, te pot felicita pentru că mi-ai egalat numărul de goluri pentru naţionala Braziliei. Amândoi ştim că acesta este mult mai mult decât un număr. Cea mai mare datorie a noastră ca sportivi este să inspirăm. Să îi inspirăm pe colegii noştri de acum, să inspirăm generaţiile următoare şi, mai presus de orice, să îi inspirăm pe toţi cei care iubesc sportul nostru”.

“Din păcate, nu este un moment fericit pentru noi, dar vei fi mereu sursa de inspiraţie la care mulţi aspiră să devină. Am învăţat că, cu cât trece timpul, cu atât moştenirea noastră creşte. Recordul meu a fost stabilit acum aproape 50 de ani şi nimeni nu s-a putut apropia de el până acum. Tu ai reuşit. Cu toate acestea, ştii, ca şi mine, că niciun număr nu este mai important decât bucuria de a ne reprezenta ţara. Am 82 de ani şi sper că te-am inspirat într-un fel să ajungi până aici”, a adăugat fostul fotbalist.

Echipa naţională a Croaţiei a învins, vineri, reprezentativa Braziliei, scor 1-1 (4-2), la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

Neymar a declarat, după eliminarea de la CM, că nu este sigur că va mai juca din nou pentru naţionala Braziliei.

"Am nevoie să mă gândesc, să analizez, să văd ce este mai bine pentru mine şi echipa naţională", a spus el.

La meciul de vineri, Neymar a marcat un gol şi l-a egalat pe legendarul Pele la numărul de goluri înscrise pentru naţionala Braziliei.

Neymar a înscris golul său cu numărul 77 pentru Selecao la selecţia cu numărul 124 în tricoul auriverde. Cu acest gol, Neymar l-a egalat pe Pele în fruntea marcatorilor all-time ai selecţionatei Braziliei.

Pele a marcat 77 de goluri în 92 de selecţii, între anii 1957 şi 1971.

Neymar a înscris 77 de goluri în perioada 2010 – 2022, şase dintre acestea fiind marcate în anul 2022, ultimele două chiar la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar.

Afla mai multe despre: peleneymar 

viewscnt
Articole similare