Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Trebuia să bată Kane şi al doilea penalty?". Panduru explică greşeala fatală care a trimis Anglia acasă de la Cupa Mondială: "De atât timp e tot întâmplare la ei?" | EXCLUSIV

"Trebuia să bată Kane şi al doilea penalty?". Panduru explică greşeala fatală care a trimis Anglia acasă de la Cupa Mondială: "De atât timp e tot întâmplare la ei?" | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

"Blestemul penalty-urilor" a lovit din nou Anglia, care a părăsit Cupa Mondială din Qatar, după ce Harry Kane a ratat de la 11 metri pe final. Basarab Panduru a explicat cum au fost gestionate loviturile de pedeapsă.

Basarab Panduru, după Anglia - Franţa 1-2 la Cupa Mondială din Qatar

Echipa naţională de fotbal a Franţei a învins sâmbătă Anglia, scor 2-1, în sferturile Cupei Mondiale şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Harry Kane a ratat un penalty pentru englezi, la 1-2 pentru adversari.

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a judecat întreg contextul de la cele două penalty-uri executate de Kane, împotriva colegului de la Tottenham, Lloris. 

"(n.r. - Trebuia Kane să execute şi al doilea penalty?) Da (n.r. - ironic), trebuia să-l bată şi pe al doilea, îl bătea şi pe al treilea şi până la al zecelea. 

După primul penalty ziceai că nu există executant mai bun decât el. Dacă punem contextul, nu trebuia să-l bată nici pe primul. Ştie Lloris cum dai. Ai dat la un metru peste poartă. Probabil că l-ai văzut cu coada ochiului că s-a aruncat acolo, atunci ai băgat prea mult piciorul sub minge şi s-a dus peste poartă. Dacă-l bătea precum primul, fizic nu putea să ajungă. 

De atât timp e tot întâmplare la penalty-uri la englezi? La EURO (n.r. - în finală) nu mi-a plăcut cum au ales executanţii, dar aici a fost Kane. Aia e, ce să faci? Explicaţii vor oamenii care n-au făcut fotbal, care cred că dacă doar bagă bani şi trebuie să le şi explici şi de ce pierzi. E fotbal, nu câştigi toate meciurile. 

Să-l scoatem pe Kane şi să vedem cine bătea. E cineva care putea? Era cineva avizat care a bătut mai multe penalty-uri decât Kane? E om Kane, nici la penalty nu poţi să zici că acolo vreau să dau şi acolo dau. Nici poarta aia nu mai e atât de mare", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

Franţa s-a calificat în semifinale, unde va întâlni Maroc. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Argentina şi Croaţia.

Afla mai multe despre: anglia frantaharry kanebasarab pandurucupa mondiala 

viewscnt
Articole similare