Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj - AZ Alkmaar 0-1. Karlsson a decis meciul cu golul din minutul 19!

CFR Cluj - AZ Alkmaar 0-1. Karlsson a decis meciul cu golul din minutul 19!

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut cu 1-0 meciul jucat în Gruia cu AZ Alkmaark în grupele Conference League. Karlsson a înscris singurul gol al partidei.

LIVE TEXT | CFR Cluj - AZ Alkmaar 0-1 (Karlsson 19)

Echipele de start:

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Burcă, Cestor, Camora - Păun, Bordeianu, Culio - Deac, Debeljuh, Omrani
Rezerve: Cristiano, Hindrich - Rodriguez, Graovac, Sigurjonsson, Susic, Costache, Boateng, Petrila, Bouhenna, Alibec, Ştefan
AZ Alkmaar: Jensen - Sugawara, Hatzidiakos, Indi, Wijnal - Midtsjo, De Wit, Clasie - Gudmundson, Pavidis, Karlsson
Rezerve: Verhulst, Reus - Adoukhlai, Koopmeiners, Witry, Evjen, Duin, Letschert, Taabouni, Reijnders, Beukema

Min. 90+4 - Final de meci. Înfrângere pentru CFR Cluj.


Min. 86 - Ocazie mare CFR! Petrila execută cu efect o lovitură liberă din apropiere, mingea şterge transversala şi iese din teren! Portarul era fără reacţie.


Min. 50 - Ocazie CFR! Deac centrează din dreapta, după ce şi-a ameţit un adversar, Omrani trage cu capul din apropiere, dar slab, fără emoţii pentru portarul lui Alkmaar.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2 - Pauză.


Min. 23 - Ocazie CFR Cluj. Debeljuh trage slab de la marginea careului de 16 metri, după o pasă a lui Omrani.


Min. 19 - GOOOOLLLL Alkmaar! Karlsson înscrie cu capul dintre fundaşii centrali ai CFR-ului şi deschide scorul în Gruia, după o centrare din dreapta.


Min. 1 - A început meciul.


21:12 - Avem echipele de start!


CFR Cluj va primi vizita lui AZ Alkmaar, în a treia etapă a grupelor Conference League. După primele două partide, ardelenii au reuşit să însumeze doar un punct şi să marcheze doar un gol, acasă, în egalul cu Randers, iar ardelenii au nevoie de puncte urgent dacă speră să iasă din grupă.

În precedentele două partide, elevii lui Dan Petrescu au contat incredibil de puţin în ofensivă, iar joi vor înfrunta cel mai inconfortabil adversar din grupă. AZ Alkmaar este singura echipă care a reuşit să îi facă faţă lui Ajaz în ultimii trei ani, terminând la egalitate de puncte cu formaţia din Amsterdam în sezonul 2019/2020.

Atunci, ambele echipe au încheiat campionatul cu 56 de puncte, din 25 de etape, după ce campionatul a fost întrerupt din pricina pandemiei. Niciuna dintre echipe nu a fost declarată campioană, însă AZ a demonstrat că se putea lupta cu gigantul fotbalului batav.

Între timp, echipa formaţiei din Alkmaar a fost dezmembrată, însă a reuşit să încheie şi ultima stagiune repăsectabil. Pe locul trei a terminat AZ, la un punct în spatele vicecampioanei PSV, dar la 17 în urma Ajax-ului, care a revenit la dominanţa din sezonul în 2018/2019, când a prins şi semifinalele Ligii Campionilor.

Mai mult, CFR Cluj vine demoralizată la duelul din Conference League, după ce a fost învinsă de Rapid în week-end. Giuleştenii s-au impus cu 2-0, pe merit, într-o partidă în care ofensiva CFR-ului a lăsat de dorit, deşi nici apărarea nu a fost mai presus.

Afla mai multe despre: cfr clujcfr az alkmaarlive cfr azconference league 

viewscnt
Articole similare