Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Scandal monstru la Rotterdam! Conducătorii lui Union Berlin, agresaţi de fanii lui Feyenoord înaintea întâlnirii directe din Conference League

FOTO | Scandal monstru la Rotterdam! Conducătorii lui Union Berlin, agresaţi de fanii lui Feyenoord înaintea întâlnirii directe din Conference Leaguegalerie foto
Comentarii

Conducătorii lui Union Berlin, aflaţi la Rotterdam pentru duelul cu Feyenoord, din Europa League, au fost atacaţi de un grup de fani al formaţiei batave.

Conducătorii lui Union Berlin, agresaţi de fanii lui Feyenoord înaintea întâlnirii directe din Conference League

Conducătorii clubului Union Berlin au fost agresaţi la un restaurant din Rotterdam, miercuri, cu o zi înainte de confruntarea dintre echipa germană şi Feyenoord, din grupele Conference League. Printre cei agresaţi se numără şi preşedintele Union Berlin, Dirk Zingler, precum şi membri ai Consiliului de Administraţie.

Zeci de persoane au “bombardat” delegaţia clubului german cu scaune şi pahare, potrivit poliţiei olandeze. O femeie a fost rănită uşor la cap şi a ajuns la spital. Unul dintre agresori, un tânăr de 25 de ani, a fost arestat. Meciul Feyenoord – Union Berlin, din grupa E a Conference League, este programat joi, la ora 19.45.

În urma incidentelor, un reprezentant al formaţiei din Bundesliga a oferit o declaraţie halucinantă: ”Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. Nu te prea aştepţi să păţeşti ceva de acest fel. În cele din urmă, o treime din grup era format din femei şi erau prezente şi persoane în vârstă”.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: union berlinfeyenoord rotterdamfeyenoord union 

viewscnt
Articole similare