Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui Gaz Metan sunt relaxaţi înaintea duelului cu FC U Craiova: ”După meciul cu Dinamo, un jucător a zis că pentru ei urmează un program facil”

Fotbaliştii lui Gaz Metan sunt relaxaţi înaintea duelului cu FC U Craiova: ”După meciul cu Dinamo, un jucător a zis că pentru ei urmează un program facil”

FC U Craiova

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Flqavius Stoican a discutat despre partida lui FC U Craiova din a 13-a etapă a Ligii 1, împotriva lui Gaz Metan Mediaş.

FC U Craiova va primi vizita lui Gaz Metan, vineri, de la ora 17:30. Oltenii se află pe penultimul loc în clasament, cu doar nouă puncte după 12 etape, în faţa lui Clinceni şi Dinamo, echipe afectate grav de probleme financiare. Odată cu plecarea lui Mutu, Flavius Stoican a venit pe bancă, iar noul tehnician din Bănie se pregăteşte pentru al doilea meci la FC U.

Stoican a susţinut o conferinţă de presă înaintea duelului cu Gaz Metan, în care a făcut o dezvăluire iritantă pentru olteni. Antrenorul de 44 de ani a auzit că fotbaliştii medieşeni nu îşi fac prea multe griji înaintea duelului cu FC U, întrucât echipa a fost incapabilă să lege rezultate în această stagiune. Astfel, Stoican le-a transmis jucătorilor săi să le demonstreze adversarilor de ce sunt în stare.

Fotbaliştii lui Gaz Metan sunt relaxaţi înaintea duelului cu FC U Craiova

Sper să nu mai fim... în faţa porţii, să nu mai fim pripiţi şi să luam deciziile corecte, pentru că sunt convins că vom avea situaţii de a marca. După meciul lor cu Dinamo, un jucător pe care eu îl apreciez foarte mult a spus că pentru ei urmează un program facil. Atunci, e normal să le demonstram că nu le va fi uşor când vor veni în Bănie.

Un meci greu, cu o echipă incomodă, în ultimele partide este pe val, şi prin afirmaţiile lor, şi prin rezultate, chiar dacă au pierdut meciul de la CFR. Atunci, când jucăm acasă, trebuia să avem spiritulul ăsta şi eu, ca şi antrenor, trebuie să le implementez jucătorilor, chiar dacă nu e uşor, să conştientizeze că această echipă înseamnă ceva în România.

Nu e aroganţă, eu consider că încă sunt crispaţi pentru că am jucători cu talent. Doar că acest talent trebuie să îl arătăm pe teren, nu doar la antrenament, acest talent trebuie să fie în concordanţă şi cu dorinţă, şi cu atitudine, şi cu determinare, ceea ce am văzut la Arad. Până la urmă şi aceste mici ghinioane, cum le spunem noi, pleacă de undeva, pleacă dintr-o situaţie în timpul unei partide.

Tot ceea ce se întâmplă pe teren, mi-aş crea un alibi dacă aş spune 'domne, ce ghinon am avut'. Nu, ghinioanele ni le facem noi cu mâna noastră, sau norocul cu mâna noastră. Şi atunci e imposibil să corectăm greşelile pe care le facem”, a declarat Flavius Stocian.

Afla mai multe despre: liga 1gaz metan mediaşfc u craiovafc u craiova gaz metanflavius stoican 

viewscnt
Articole similare