Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Champions League VIDEO | Bayern Munchen - RB Salzburg 7-1. Bavarezii şi-au distrus adversarul şi s-au calificat mai departe în sferturile de finală

Champions League VIDEO | Bayern Munchen - RB Salzburg 7-1. Bavarezii şi-au distrus adversarul şi s-au calificat mai departe în sferturile de finală
Comentarii

Bayern Munchen a spulberat-o pe Salzburg şi a câştigat returul din Champions League cu 7-1. Bayern Munchen şi FC Liverpool sunt primele echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

VIDEO | Bayern Munchen - RB Salzburg 7-1  (Lewandowski - 13, 21, 22, Gnabry - 31, Muller - 54, 82, Sane - 85) // ( Kjaergaard - 71)

Echipele de start:

Bayern: Neuer – Hernandez, Sule, Pavard – Coman, Musiala, Kimmich, Gnabry – Sane, Muller – Lewandowski

Rezerve: Ulreich, Upamecano, Richards, Choupo-Moting, Wanner, Sabitzer, Sarr, Marc Roca, Nianzou, Vidovic, Tillman, Stanisic

Salzburg: Kohn – Ulmer, Wober, Solet, Kristensen – Camara – Seiwald, Capaldo – Aaronson – Adeyemi, Adamu

Rezerve: Mantl, Walke, Van Der Brempt, Piatkowski, Bernede, Kjaergaard, Junuzovic, Sucic, Sesko, Guindo, Tijani, Bernardo


Min 90. Final de meci!

Min 85. GOOOOOL Bayern! Lewandowski trimite cu călcâiul în careu, iar Sane finalizează!

Min 82. GOOOOOOL Bayern! Sane îi pasează frumos lui Muller, iar mijlocaşul bavarezilor trimite din prima în poartă!

Min 70. GOOOOOL Salzburg! Kjaergaard reduce din diferenţă cu un şut superb la colţul scurt!

Min 54. GOOOOL Bayern! Sane îi pasează lui Muller. Mijlocaşul se întoarce cu faţa la poartă şi trimite mingea în poartă!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 31. GOOOOOOL Bayern! Coman i-a pasat lui Gnabry, care a a şutat necruţător la poartă din careu!

Min 22. GOOOOOOL Bayern! Lewandowski a marcat cu noroc după un contraatac devastator!

Min 21. GOOOOOOL Bayern! Lewandowski marchează din nou de la 11 metri!

Min 19. După intervenţia VAR, arbitrul a dictat penalty pentru Bayern!

Min 12. GOOOOOOL Bayern! Lewandowski a marcat de la 11 metri!

Min. 3 Kristensen reia cu capul pe lângă poartă din corner. 

Min. 2 Salzburg oferă replica imediat. Capaldo trage din careul advers, dar mingea e deviată eroic de Coman în corner. 

Min. 2 Lewandowski primeşte mingea în careul advers, trage puternic, iar Kohn parează superb. 

Min. 1 A început partida de la Munchen. 


Meciul dintre cele două echipe din ţări vecine va avea loc începând cu ora 22:00. În cealalată partidă, de la aceeaşi oră, se vor întâlni Liverpool şi Inter MIlano.

Partida din tur s-a încheiat, în mod surprinzător, la egalitate, scor 1-1. În Austria, formaţia bavareză a fost privată de mai mulţi jucători importanţi, printre care Manuel Neuer, Leon Goretzka sau Alphonso Davies.

Intrat în prima repriză în locul lui Okafor, accidentat, Adamu a deshis scorul pentru campioana Austriei. De-a lungul meciului, RB Salzburg a avut o sumedenie de oportunităţi de a marca şi a pus constant presiune pe apărarea adversă.

Totuşi, pe final, cu o formulă superofensivă, Kingsley Coman a restabilit echilibrul pe tabelă, astfel că Bayern Munchen a plecat neînvinsă din Austria.

Formaţia condusă de Julian Nagelsmann nu trece prin cea mai bună perioadă a sezonului. În ultima etapă din Bundesliga a remizat cu Bayer Leverkusen, scor 1-1.

În rundele precedente, deşi a câştigat, campioana Germaniei nu a avut prestaţii convingătoare. Nivelul minim al evoluţiei a fost eşecul cu nou-promovata Bochum, scor 2-4.

Tânărul antrenor Julian Nagelsmann a ajuns să fie criticat pe fondul jocului şi al rezultatelor, dar titlul în Bundesliga nu pare să fie o problemă. Borussia Dortmund este, cel puţin, la fel de inconstantă în evoluţii.

O veste importantă şi foarte bună pentru bavarezi este revenirea căpitanului Manuel Neuer. În lipsa acestuia, la partida din prima manşă, în poarta bavarezilor s-a aflat Sven Ulreich.

De partea cealaltă, nici RB Salzburg nu are probleme în apărarea titlului de campioană cucerit şi anul trecut în campionatul din Austria. Formaţia pregătită de Matthias Jaissle a triumfat de opt ori la rând în competiţia internă.

Duelul care va avea loc diseară, pe Allianz Arena, din Munchen, îi va pune din nou faţă în faţă pe doi dintre cei mai tineri, talentaţi şi promiţători antrenori din fotbalul european: Julian Nagelsmann şi Matthias Jaissle.

Antrenorul lui Bayern Munchen este în vârstă de 34 de ani, în timp ce tehnicianul celor de la RB Salzburg este cu un an mai mic.

Deşi austriecii nu au pierdut în tur, este de aşteptat ca aceştia să nu aibă nicio şansă la Munchen, iar campioana Germaniei să aibă o tresărire de orgoliu şi să se impună fără mari probleme.

Afla mai multe despre: bayern munchensalzburg 

viewscnt
Articole similare