Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous, mesaj ferm pentru elevul său: ”Dacă nu e dezamăgit înseamnă că nu îi pasă”. Pe cine a lăudat: ”Cel mai bun jucător din România”

Charalambous, mesaj ferm pentru elevul său: ”Dacă nu e dezamăgit înseamnă că nu îi pasă”. Pe cine a lăudat: ”Cel mai bun jucător din România”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (42 de ani), a tras concluziile după victoria la limită reuşită în derby-ul cu Dinamo.

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, în etapa a doua a noului sezon din Superliga României.

Pe Arena ”Arcul de Triumf”, FCSB a ameninţat poarta lui Golubovic încă din start şi Florin Coman a trimis o lovitură de cap, apărată senzaţional de portarul dinamovist.

Acesta nu a mai avut însă replică în minutul 30, când Florinel Coman a şutat din afara careului, la vinclu, deschizând scorul. 

În minutul 35, Darius Olaru a majorat scorul, cu un şut din interiorul careului. Până la pauză, Golubovic a mai avut două intervenţii salvatoare în poarta dinamoviştilor, iar la cabine FCSB a intrat cu avantaj de două goluri.

După pauză, vicecampioana nu a mai forţat, iar Dinamo a reuşit să marcheze în minutul 83. A fost mai întâi un şut în bară a lui Neluţ Roşu, Costin a recuperat balonul, i-a pasat lui Laruccea, acesta a şutat, Târnovanu a respins greşit, în faţă, iar Goncalo Gregorio a înscris.

Charalambous, mesaj ferm pentru elevul său: ”Dacă nu e dezamăgit înseamnă că nu îi pasă”. Pe cine a lăudat: ”Cel mai bun jucător din România”

La finalul meciului, Elias Charalambous a fost extrem de bucuros după victoria reuşită în derby-ul cu Dinamo.

De asemenea, antrenorul cipriot a vorbit şi despre golul lui Florinel Coman, eroarea lui Ştefan Târnovanu şi situaţia lui Andrea Compagno.

”Am câştigat, sunt fericit, nu sunt supărat. E normal să fim fericiţi! Sunt fericiţi că am câştigat două meciuri la rând. Era important pentru băieţi să înceapă bine campionatul. Cred că am început bine azi, puteam marca mai multe goluri.

Cred că ar fi trebuit să ţinem mai bine de minge, dar am avut un oponent bun. Cele mai importante sunt cele trei puncte. Trebuie să ţinem mai bine de minge, trebuie să îmbunătăţim acest lucru. Rezultatul este important.

Coman este cel mai bun jucător din România. A înscris un gol fantastic, un eurogol. Suntem fericiţi că îl avem în echipă şi că ne ajută foarte mult.

De mâine, începem pregătirea pentru meciul cu CSKA 1948 Sofia, alt meci dificil. Avem nevoie de toţi jucătorii. O luăm pas cu pas. Suntem pregătiţi, jucătorii sunt pregătiţi. Nu avem mult timp, trebuie să ne recuperăm. Va fi un meci dificil, dar vom reuşi să ne descurcăm.

Este fotbal, fotbalul este un joc al greşelilor. Se întâmplă, dar Târnovanu este un portar foarte bun. Ne-a ajutat mult. Greşelile fac parte din joc.

(n.r. despre Compagno) Am auzit de aceste zvonuri, dar nu avem ceva concret. Sunt doar zvonuri. Nu a influenţat decizia mea (n.r. de a-l lăsa rezervă). 

Dacă nu e dezamăgit înseamnă că nu îi pasă. Îmi place când unui jucător îi pasă. Şi eu eram dezamăgit când nu jucam. A intrat şi şi-a făcut treaba ideal”, a declarat Charalambous, după meci.

Datorită acest meci, FCSB a acumat şase puncte după primele două etape, cu golaveraj 5-2, în timp ce Dinamo nu a obţinut niciun punct până acum.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousfcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare