Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous vrea obligatoriu victorie în derby: ”Dinamo a câştigat mai puţine puncte decât ar fi putut, dar Arena Naţională e stadionul nostru”

Charalambous vrea obligatoriu victorie în derby: ”Dinamo a câştigat mai puţine puncte decât ar fi putut, dar Arena Naţională e stadionul nostru”

FCSB

Comentarii

Tehnicianul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a prefaţat derby-ul cu Dinamo, care va avea loc pe Arena Naţională.

FCSB are în faţă derby-ul cu Dinamo, care este programat duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 17-a din Superliga României. 

Meciul de pe Arena Naţională se poate vedea în direct pe Orange Sport 1 şi în format live video pe Orangesport.ro.

În conferinţa de presă premergătoare duelului, Elias Charalambous o vede pe Dinamo o echipă capabilă să pună probleme, dar are încredere că jucătorii săi se vor impune.

FCSB nu se va putea baza la acest meci pe Octavian Popescu, Vlad Chiricheş şi Vali Creţu.

”E un derby. Toţi ştim că nu contează poziţia din clasament a lui Dinamo. Va fi un derby. Eu cred că poziţia lor din clasament nu e corectă, având în vedere cum au jucat în acest sezon.

Noi venim după meciuri câştigate şi trebuie să continuăm pe acest drum. Obiectivul e să câştigăm mâine.

Dinamo a câştigat mai puţine puncte decât ar fi putut. Noi suntem pregătiţi, ştim că va fi un meci greu. Un astfel de meci e mereu un derby.

E bine că jucăm pe Arena Naţională. E stadionul nostru, jucătorii sunt obişnuiţi cu el. Contează ce facem noi pe teren. Jucătorii sunt motivaţi, sunt cunoştienţi de importanţa meciului.

(n.r. Octavian Popescu şi Chiricheş sunt absenţi?) Şi Vali Creţu, care e suspendat. Ceilalţi vor fi în lot mâine”, a declarat Elias Charalambous, înainte de meci.

FCSB este lider în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Dinamo este penultima, cu doar 10 puncte acumulate.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbarena nationalasuperliga 

viewscnt
Articole similare