Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, transfer pentru un nou titlu. ”A jucat excelent”. ”Regele” vrea cu Farul o hegemonie în Superligă mai ceva ca CFR-ul lui Dan Petrescu

Gică Hagi, transfer pentru un nou titlu. ”A jucat excelent”. ”Regele” vrea cu Farul o hegemonie în Superligă mai ceva ca CFR-ul lui Dan Petrescu

Farul Constanța

Comentarii

Jefte Betancor (30 de ani), liber de contract în acest moment, este dorit de o echipă din România, după despărţirea sa de CFR Cluj.

Jefte Betancor s-a despărţit cu scandal de CFR Cluj, echipă care l-a pus pe liber în urma cu fix 10 zile.

Rămas fără echipă, atacantul spaniol ar putea continua tot în România, chiar la una dintre fostele sale echipe, Farul Constanţa.

Sub îndrumarea lui Gică Hagi, Jefte Betancor a avut cel mai bun randament, fiind golgheterul echipei, cu 16 goluri, în sezonul 2021-2022.

”Jefte nu a fost fericit la CFR”

Iar acţionarul minoritar al campioanei din Superligă, Ciprian Marica, a vorbit despre o posibilă întoarce a vârfului de atac iberic la ”marinari”.

”E jucător interesant, dar scump. Să vedem. Pe partea tehnică, Gică are decizia finală, ne spunem părerea, iar el e cel care decide şi în funcţie de buget.

Dacă ne vom permite un jucător ca el şi dacă Gică va crede că… el trece printr-o perioadă în care nu s-a acomodat şi nu a fost fericit la CFR.

Noi trebuie să ne promovăm tinerii noştri. Pentru că avem tineri valoroşi. La noi a jucat excelent. Ne-a ajutat”, a declarat Marica, conform Fanatik.

Farul Constanţa este echipa pentru care Jefte Betancor a evoluat cel mai mult, 36 de partide, marcând 16 goluri, dar şi distribuind două assist-uri.

Iar acum ar putea reveni la malul mării pentru a-l ajuta pe Gică Hagi să-şi îndeplinească obiectivele.

Afla mai multe despre: farulgica hagiciprian maricajefte betancor 

viewscnt
Articole similare