Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jefte Betancor face cale întoarsă. Poate reveni la echipa unde a fost golgheter. Va fi pregătit de antrenorul care l-a făcut să dea gol după gol

Jefte Betancor face cale întoarsă. Poate reveni la echipa unde a fost golgheter. Va fi pregătit de antrenorul care l-a făcut să dea gol după gol

Superliga

Comentarii

Jefte Betancor (30 de ani) ar putea reveni la una dintre fostele sale echipe din fotbalul românesc, după despărţirea recentă de CFR Cluj.

Jefte Betancor a devenit jucător liber de contract, după ce despărţirea sa de CFR Cluj a devenit oficială. Dar atacantul spaniol îşi poate continua cariera tot în România.

Jefte, dorit de Gică Hagi la Farul

În ciuda faptului că Gigi Becali a negat vehement un posibil interes pentru jucătorul iberic, salvarea sa poate veni de la Gică Hagi, conform Prosport.

”Regele” l-a mai avut sub comandă la Farul în sezonul 2021-2022, atunci când Jefte a fost chiar golgheterul echipei, cu 16 goluri.

Iar acum, Gică Hagi este hotărât să-l aducă din nou la malul mării pentru a-l reinventa şi pe spaniol, aşa cum a făcut-o cu încă atâţia şi atâţia jucători, mai ales în sezonul titlului.

Cotat la un milion de euro, Jefte Betancor a disputat 32 de meciuri pentru CFR Cluj, reuşind să marcheze cinci goluri şi să distribuie trei pase decisive.

De cealaltă parte, Farul Constanţa este echipa pentru care atacantul iberic a evoluat cel mai mult, 36 de partide, marcând 16 goluri, dar şi distribuind două assist-uri.

Farul, în căutarea unui atacant clasic după ce a rămas fără Alibec

Iar în acest moment, campioana ar avea nevoie de o nouă gură de foc în atac, după plecarea vedetei Denis Alibec în Qatar. Farul ocupă doar locul 7, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: faruljefte betancorgica hagicfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare