Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Chiar acum am lacrimi în ochi”. Marius Şumudică nu se mai retrage. Cine l-a făcut să se răzgândească

”Chiar acum am lacrimi în ochi”. Marius Şumudică nu se mai retrage. Cine l-a făcut să se răzgândească

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a anunţat că nu se mai retrage din fotbal.

În urmă cu aproximativ o lună, Marius Şumudică a surprins pe toată lumea după ce a anunţat că se retrage din antrenorat.

Antrenorul lui Al Raed şi-a menţinut poziţia şi în interviurile pe care le-a dat după acel anunţ. Acum, s-a răzgândit.

Şumudică s-a întors: ”Am vrut să mă las, dar familia m-a făcut să renunţ”

Antrenorul în vârstă de 52 de ani susţine că a fost decis să renunţe la cariera de antrenor, deoarece a avut o perioadă cu multe probleme în familie.

Însă, Şumudică susţine că tot familia a fost cea care l-a făcut să-şi schimbe decizia:

”Am vrut să mă las, dar familia m-a făcut să renunţ. Mama şi tata mi-au spus că, până vor pleca ei din această lume, nu mă văd altundeva decât pe bancă, antrenând!

Am avut o perioadă foarte agitată în plan personal. Am dus o luptă extrem de grea în suflet. Adică exact acolo unde războaiele sunt poate cel mai greu de gestionat.

Sincer, chiar dacă am o carieră frumoasă, recunosc că am vrut să mă las, să renunţ”, a spus Marius Şumudică pentru gsp.ro.

Marius Şumudică, convins şi de părinţii săi: ”Am lacrimi în ochi”

Antrenorul lui Al Raed spune că foarte mult în decizia sa a contat discuţia pe care a avut-o cu părinţii săi pe marginea retragerii sale din fotbal:

”Chiar acum am lacrimi în ochi, când mărturisesc că am vorbit cu mama şi cu tata şi amândoi mi-au spus că, până vor pleca ei de pe această lume şi vor merge în lumea celor drepţi, nu mă văd făcând altceva decât să fiu pe bancă, antrenând”, a mai spus Şumudică.

Pe 2 martie, Şumudică anunţa că se retreage

În urmă cu mai bine de o lună, Marius Şumudică posta pe reţelele de socializare un mesaj care a surprins pe toată lumea:

”Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenţie. Vă iubesc şi vă promit că mă voi dedica cât de curând.

În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine. Îmi iubesc soţia, copiii, părinţii, şi Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas”, a anunţat Marius Şumudică pe data de 2 martie 2023.

Între timp s-a răzgândit.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare