Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci dintr-un foc. Becali anunţă o vară incendiară pe piaţa transferurilor la FCSB: "Vor fi mutări mari"

Cinci dintr-un foc. Becali anunţă o vară incendiară pe piaţa transferurilor la FCSB: "Vor fi mutări mari"

FCSB

Comentarii

Farul Constanţa şi FCSB se pregătesc pentru meciul direct de la finalul săptămânii. Cu două etape rămase de disputat până la finalul sezonului, echipa lui Gheorghe Hagi are un avans de un punct faţă de vicecampioana României.

Înaintea meciului direct, Gigi Becali şi-a anunţat intenţiile pentru vara acestui an. În cazul în care echipa sa va câştiga titlul, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că este pregătit să facă cinci transferuri pentru preliminariile Ligii Campionilor.

"Dacă iau campionatul o să fac nişte transferuri mari. Pe posturi acolo, nu o să dau acum nume. Dacă iau campionatul, o să fac patru transferuri, cinci poate. Louis Munteanu nu este, nu am nevoie acolo, pentru că el joacă pe partea cu Tavi Popescu şi cu Coman şi nu e mai bun nici ca ăla, nici ca ăla.

Mazilu este jucător de viitor, pe mine mă interesează acum, repede. N-am spus că fac investiţii de viitor şi pentru a câştiga. În plus, pe Mazilu nici nu poţi să-l iei, pentru că nu cred că Gică Hagi îl dă sub trei milioane. Şi eu nu pot să dau trei milioane. Am dat pentru Coman, am dat două şi unul pentru procente, dar… De la Hagi nu poţi să iei acum" , a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare