Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine l-a inspirat pe Haaland să fie un atacant letal: ”L-am urmărit mult timp”. Capitolul la care a avut de învăţat poate de la ”cel mai bun din lume”

Cine l-a inspirat pe Haaland să fie un atacant letal: ”L-am urmărit mult timp”. Capitolul la care a avut de învăţat poate de la ”cel mai bun din lume”

Premier League

Comentarii

Erling Haaland (22 de ani) a dezvăluit cine este unul dintre atacanţii care l-au inspirat şi i-au marcat cariera.

Capitolul la care Haaland a avut de învăţat poate de la ”cel mai bun din lume”

Erling Haaland este unul dintre cei mai buni atacanţi din lume, dar chiar şi cei mai buni au avut idolii lor în copilărie sau în vremea junioratului.

Norvegianul, actualul golgheter solitar din Premier League, l-a avut drept un monument de ispiraţie pe Jamie Vardy, legendarul atacant al celor de la Leicester City.

De la veteranul englez, Haaland a dezvăluit că a învăţat cum să se demarce prin spatele apărătorilor adverşi pe atac poziţional, pentru a putea fi mai eficient în faţa porţii.

Acesta mai susţine că îi place foarte mult să se uite la fotbal în timpul liber, aşa cum face şi un jucător român, Darius Olaru.

"Nu pot să spun că am studiat, dar am urmărit mulţi jucători. Să ofer un exemplu: demarcarea prin spatele fundaşilor centrali când numărul 10 are mingea la picior.

Poate cel mai bun din lume la acest capitol este Jamie Vardy, l-am urmărit mult timp special pentru a analiza acest lucru.

Aşa sunt eu, m-am uitat la mult fotbal şi încă o fac. Dacă jucăm sâmbătă, duminică stau în casă şi mă uit la meciuri toată ziua. Mereu mi-a plăcut fotbalul foarte mult", a declarat Haaland, conform Football Daily.

Ajuns vara trecută la Manchester City, Haaland a marcat 21 de goluri în 17 partide jucate în Premier League.

În vârstă de 36 de ani, împliniţi la începutul acestui an, Jamie Vardy este legitimat la Leicester din 2012 şi a luat cu ”vulpile” legendarul titlu din 2016.

De-a lungul timpului, fostul internaţional al Angliei a devenit unul dintre cei mai prolifici marcatori din istoria Premier League şi unul dintre cei mai populari atacanţi din prezent din prima ligă engleză.

Afla mai multe despre: haalandvardypremier league 

viewscnt
Articole similare