adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine urmează să se transfere la Rapid. Lovitură dată de giuleşteni: ”Suntem deja înţeleşi”

Cine urmează să se transfere la Rapid. Lovitură dată de giuleşteni: ”Suntem deja înţeleşi”

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu a anunţat primul transfer făcut de Rapid în această iarnă.

Şefii Rapidului n-au fost foarte activi în această fereastră de transferuri. Giuleştenii sunt însă foarte aproape să facă primul transfer din această iarnă.

Victor Angelescu spune că a ajuns la un acord cu un jucător şi acesta va fi prezentat oficial în zilele următoare.

Rapid l-a transferat pe Funsho Bamgboye: ”Suntem înţeleşi”

Primul transfer pe care Rapid îl va face în această iarnă este cel al lui Funsho Bamgboye. Atacant de bandă, el vine de la Fehervar pentru care a jucat din vara lui 2019.

Victor Angelescu spune că toate lucrurile au fost puse la punct şi aşteaptă acum ca jucătorul să semneze contractul şi să fie prezentat oficial.

”Aşa cum v-am spus, sperăm ca până duminică să închidem primul transfer pentru că suntem deja înţeleşi. Suntem înţeleşi cu fotbalistul.

Au mai fost câteva discuţii la contract pentru că el e sub contract, îl cumpărăm de la club şi au fost câteva discuţii cu clubul.

Sperăm să vină sâmbătă, duminică, iar luni, marţi să îl anunţăm. Joacă în bandă, al doilea vârf, în departamentul ofensiv”, a spus Victor Angelescu pentru Fanatik.ro.

Bamgboye a avut în acest sezon 18 apariţii pentru Fehervar, în toate competiţiile, timp în care a marcat două goluri şi a reuşit un assist.

Este atacant de bandă dreaptă, dar poate evolua şi pe stânga şi, la nevoie, vârf împins.

Funsho Bamgboye a fost campion mondial de juniori

Funsho Bamgboye a crescut la academia Aspire a Qatarului, dar a ales să-şi reprezinte ţara, Nigeria.

În 2015, cât încă făcea parte din academia Aspire, Bamgboye reuşea să câştige Campionatul Mondial U17, alături de naţionala Nigeriei. Însă nu are nicio selecţie la naţionala de seniori.

Cei mai cunoscuţi jucători din lotul ”Super Vulturilor” de la acel turneu sunt  Victor Osimhen (Napoli) şi Samuel Chukwueze (Villarreal), cotaţi, cumulativ, la 90 de milioane de euro de transfermarkt.

În luna mai 2022, Bamgboye a obţinut şi cetăţenia maghiară, astfel că el este acum eligibil şi pentru naţionala Ungariei.

viewscnt
Articole similare