Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine va arbitra Universitatea Craiova - FC Botoşani, în barajul pentru Conference League. A fost lăudat de Mihai Stoica după un meci al FCSB-ului

Cine va arbitra Universitatea Craiova - FC Botoşani, în barajul pentru Conference League. A fost lăudat de Mihai Stoica după un meci al FCSB-ului

Fotbal intern

Comentarii

Horaţiu Feşnic va arbitra meciul Universitatea Craiova - FC Botoşani, din barajul pentru Conference League.

Horaţiu Feşnic va fi ajutat de Marius Marica şi Mircea Orbuleţ. Rezervă va fi Marcel Bîrsan, iar observator Augustus Constantin.

Horaţiu Feşnic, lăudat de Mihai Stoica după un meci al FCSB-ului

Recent, Feşnic a condus unul dintre cele mai importante meciuri ale finalului de sezon din Liga 1. Acesta a fost la centru în controversata partidă dintre FC Voluntari şi FCSB, scor 2-2, din etapa a noua a play-off-ului.

După respectiva partidă, Horaţiu Feşnic a fost lăudat de Mihai Stoica pentru maniera de arbitraj.

”Din absolut toată inima îl felicit pe Horaţiu Feşnic pentru cum a arbitrat. Nici nu mă interesează că am avut penalty la Tănase. A arbitrat excepţional”, afirma oficialul FCSB-ului, la Orange Sport.

Barajul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani pentru calificarea în ediţia viitoare a Conference League va avea loc vineri, de la ora 20:30.

Ce a declarat Reghecampf înainte de Universitatea Craiova - FC Botoşani

”Îmi e greu să vorbesc de acest meci şi de această alegere regulamentară care există în momentul de faţă Jucăm meciul de mâine seară în aşa fel încât să ne câştigăm dreptul de au juca în Conference League, deşi nu înţeleg sensul, dar în fine.

Sunt singur că cei de la Botoşani vor veni foarte motivaţi, este şansa unei echipe care nu a fost în play-off să joace un asemenea meci. Jucăm acasă şi sper să facem un meci bun şi să reuşim să închidem sezonul cu o calificare în Conference League.

Nu mai contează ce s-a întâmplat în acest sezon, doar acest meci de calificare în Conference League. Ei sunt o echipă schimbată, dar încearcă să joace fotbal. Mihai Roman va fi foarte motivat, fundaşii centrali sunt periculoşi la faze fixe”, a punctat antrenorul Craiovei, în conferinţa de presă.

 

Afla mai multe despre: craiovabotosanifesnic 

viewscnt
Articole similare