Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, replică dură după ironiile lui Cristian Balaj: ”O să vadă că minciunile nu ţin. El e de trei luni conducător. Eu, de 30 de ani” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, replică dură după ironiile lui Cristian Balaj: ”O să vadă că minciunile nu ţin. El e de trei luni conducător. Eu, de 30 de ani” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a reacţionat după remiza dintre FCSB şi FC Voluntari, de pe Arena Naţională, scor 2-2, una care a scos-o aproape definitiv pe vicecampioană din lupta la titlu, şi i-a răspuns lui Cristian Balaj.

CFR Cluj trebuie să obţină o remiză din duelul cu Universitatea Craiova pentru a lua al cincilea campionat la rând.

Faza golului din care Voluntari a egalat la 2 a stârnit vâlvă în fotbalul românesc, mai ales între FCSB şi CFR Cluj, formaţiile între care s-a dus lupta la titlu până în acest moment.

Astfel, Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, i-a dat replica lui Cristian Balaj, preşedintele clujenilor, care s-a pronunţat cu privire la respectiva fază.

”A făcut o greşeală în cel mai crunt moment pentru noi. Văd mulţi specialişti din arbitraj, că Balaj o să vadă că minciunile nu ţin. El e de trei luni conducător. Eu, de 30 de ani. Nu se dă credit atacului când e offside, se dădea când nu se discuta despre offside. 

Nu m-a deranjat Balaj, doar că eu în 30 de ani nu am minţit niciodată, poate şi de asta am rezistat. Nu poţi rezista când minţi, să spui că se dă credit atacului. E offside, nu e aşa”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De asemenea, oficialul celor de la FCSB a subliniat dezamăgirea lăsată de rezultatul respectivului meci şi a ţinut să îl felicite pe centralul Horaţiu Feşnic.

”E dezamăgire cruntă şi toată lumea comentează cum ar trebui să ne criticăm noi jucătorii. Păi de ce să ne criticăm jucătorii dacă Avram vede faza şi ridică fanionul. Nu mai avem ce să criticăm, că se termină meciul.

Nu-i fac absolut niciun proces de intenţie lui Avram. Mereu am spus că este unul dintre cei mai buni arbitri asistenţi din România, doar că a făcut o greşeală în cel mai crunt moment pentru noi, o greşeală care într-o măsură foarte mare ne costă titlul.

Titlul s-a decis, dacă se decide în seara asta, în urma unor erori de arbitraj. Pledoaria mea s-a încheiat. Nu mai ce să discut despre jucători când sunt greşeli de arbitraj. Dacă Costin era în poziţie regulamentară puteam să discut.

Din absolut toată inima îl felicit pe Horaţiu Feşnic pentru cum a arbitrat. Nici nu mă interesează că am avut penalty la Tănase. A arbitrat excepţional.

Faza de la golul doi nu mi se pare grea. Vederea lui nu e obturată. Îl vede exact pe Costin în offside. Asta e situaţia şi aşa s-a scris istoria unui campionat. Avram e un asistent excepţional, tocmai de asta trebuie discutat. 

Vreau să remarc nu doar meciul ăsta. Un arbitru asistent, care e un star al arbitrajului românesc: Ferencz Tunyogi”, a adăugat Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare