Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu, OUT de la AC Milan! Românul rămâne în Italia, dar semnează cu echipa lui Berlusconi

Ciprian Tătăruşanu, OUT de la AC Milan! Românul rămâne în Italia, dar semnează cu echipa lui Berlusconi

Serie A

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu este aproape de despărţirea de AC Milan, după două sezoane petrecute la club.

În septembrie 2020, AC Milan a plătit un milion de euro pentru a îl transfera pe Ciprian Tătăruşanu de la Lyon, ca rezervă pentru Donnarumma.

Între timp, portarul italian a părăsit San Siro, însă Mike Maignan a fost achizţionat de la Lille, iat fostul goalkeeper al FCSB-ului a rămas pe bancă.

Ciprian Tătăruşanu a primit şansa de a juca în acest sezon, după o accidentare a lui Maignan, însă românul s-a remarcat atât pozitiv, cât şi negativ.

Deşi mai are un an de contract cu clubul, până în vara lui 2023, portarul de 36 de ani ar putea deja să plece de la Milano, dar nu prea departe.

Conform presei italiene, Monza, formaţie condusă de Silvio Berlusconi, care evoluează în Serie B, ar fi interesată de jucătorul român.

Fostul patron al lui AC Milan încă are relaţii bune la fostul său club şi se bazează pe acestea pentru a îl aduce pe Tătăruaşanu la Monza.

Ciprian Tătăruşanu, OUT de la AC Milan

Mario Balotelli, Kevin Prince Boateng şi Gabriel Paletta sunt câţiva dintre foştii jucători ai lui Milan care au făcut pasul la echipa pregătită de Berlusconi.

San Siro şi Brianteo Stadium, arena pe care evoluează Monza, sunt la doar 30 de minute distanţă cu maşina, astfel că Tătăruaşnu nici nu ar fi nevoit să facă o mare schimbare în cotidianul său.

Însă, transferul depinde de un aspect important: Monza trebuie să promoveze în Serie A pentru a îl aduce la club pe român.

În prezent pe poziţia a treia, Monza se află la două puncte de prima poziţie, dar clasamentul este foarte apropiat.

Doar cinci puncte despart primul loc de al cincilea, în timp ce doar primele două echipe promovează direct, următoarele şase luptându-se la baraj pentru un singur loc care duce în Serie A.

Ajuns la 36 de ani, mutarea la Monza ar putea reprezenta ultima şansa pentru Ciprian Tătăruşanu să fie titular de drept în cariera sa într-un campionat important.

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare