You are here:

Claudiu Petrila a povestit sacrificiile făcute pentru a ajunge fotbalist de valoare: „Nu m-am putut bucura de toate vacanţele!”

Claudiu Petrila a povestit sacrificiile făcute pentru a ajunge fotbalist de valoare: „Nu m-am putut bucura de toate vacanţele!”

Rapid

Comentarii

Viaţa de fotbalist presupune şi sacrificii. Chiar dacă au o situaţie financiară foarte bună, jucătorii se bucură rar de vacanţe. E şi cazul rapidistului Petrila, care timp de şapte ani s-a dedicat doar fotbalului.

Claudiu Petrila a vorbit despre sacrificiile făcute în cariera de fotbalist

Ajuns la 23 de ani, Petrila nu mai are drept de joc la tineret şi poate evolua doar la naţionala mare. N-a intrat în vederile lui Edi Iordănescu pentru campionatul european şi a profitat la maximum.  

Petrila a vorbit despre vacanţele pierdute.

„Pe toate nu puteam să le fac. Cred că vara asta e prima liberă după foarte mulţi ani. În fiecare vară erau acţiuni cu lotul, apoi aveam o zi sau două de pauză şi veneam în cantonament cu echipă. Vara asta am apucat să mă bucur de o vacanţă cât de cât mai lungă după 6-7 ani”

Petrila a preferat să se concentreze pe fotbal atunci când prietenii lui plecau să se distreze.

„Nu mă interesa. Mă mulţumeam că fac fotbal. Îmi plăcea foarte mult, încă îmi place în continuare. Preferam să fiu pe teren decât să merg în vacanţe”, a spus Petrila.

Petrilă are un singur hobby: pescuitul.

„Am doar unul, să pescuiesc. Îmi place f mult. Mergeam de când eram mic cu tatăl meu şi e un mom foarte bun de relaxare tată-fiu”, a mai spus Petrila.

Afla mai multe despre: claudiu petrilarapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare