You are here:

Alexi Pitu "se pregăteşte cu juniorii Farului" şi va semna în curând! Dorit în Superliga, atacantul s-a decis unde va juca: "Normal"

Alexi Pitu "se pregăteşte cu juniorii Farului" şi va semna în curând! Dorit în Superliga, atacantul s-a decis unde va juca: "Normal"

Stranieri

Comentarii

Situaţia lui Alexi Pitu (22 de ani) rămâne incertă. Atacantul lateral care a adus două milioane de euro Farului Constanţa s-a decis unde îşi continuă cariera tulburată de retrogradarea lui Bordeaux.

Dorit în Superliga, Alexi Pitu s-a decis unde îşi continuă cariera: "Aşa este normal"

La un an şi jumătate de când s-a transferat în Franţa, Alexi Pitu a rămas liber de contract. 

Bordeaux, clubul de tradiţie care l-a cumpărat pentru două milioane de euro, a fost retrogradat în liga a patra, din cauza problemelor, astfel că înţelegerea cu jucătorul român a fost anulată. 

Atacantul lateral doreşte să-şi urmeze drumul în străinătate, după ce pentru Bordeaux a jucat de 44 de ori, a marcat o dată şi a pasat decisiv de două ori. 

Adrian Pitu susţine că nepotul său va semna tot cu o echipă din străinătate şi nu se grăbeşte să dea curs unei oferte, deşi pentru moment participă la antrenamentele juniorilor Farului Constanţa. 

”Deocamdată, nu se întâmplă absolut nimic. (n.r. Are oferte din Liga 1 sau din străinătate?) De afară, în ţară nu joacă. Nicio şansă să semneze cu echipă din prima ligă a României. Aşa este normal, mai stă puţin, nu e nicio problemă. Se pregăteşte cu juniorii Farului”, a spus Adrian Pitu, pentru iAMsport.ro.

86 de meciuri, 5 goluri şi 11 pase decisive sunt cifrele lui Alexi Pitu la Farul Constanţa, după ce a fost promovat din academia lui Gică Hagi

Afla mai multe despre: alexi pitualexi pitu farul 

viewscnt
Articole similare