You are here:

Un fost atacant de la Arsenal a fost inculpat după confiscarea a 60 de kilograme de canabis! Droguri în valoare de 600.000 de lire, detectate în valize

Un fost atacant de la Arsenal a fost inculpat după confiscarea a 60 de kilograme de canabis! Droguri în valoare de 600.000 de lire, detectate în valize

Diverse

Comentarii

Jay Emmanuel-Thomas, fost atacant al echipelor Arsenal şi Ipswich Town, a fost inculpat după ce a fost arestat de Agenţia Naţională pentru Combaterea Criminalităţii din Scoţia (NCA) în legătură cu confiscarea a 60 kg de canabis în valoare de 600 000 lire sterline (793 620 $) la aeroportul Stansted, relatează Reuters.

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani, care joacă în prezent pentru Greenock Morton, echipă din a doua divizie scoţiană, a fost reţinut miercuri de ofiţerii NCA în cadrul unei operaţiuni sprijinite de Police Scotland.

"Un bărbat arestat ieri de National Crime Agency din Scoţia în legătură cu confiscarea a aproximativ 60 de kilograme de canabis pe aeroportul Stansted la începutul acestei luni a fost inculpat", a precizat joi NCA într-un comunicat.

„Jay Emmanuel-Thomas, în vârstă de 33 de ani, din Cardwell Road, Gourock, a fost reţinut şi interogat de ofiţerii NCA după ce droguri în valoare estimată de 600.000 de lire sterline au fost detectate în valize de ofiţerii Border Force la 2 septembrie.”

Emmanuel-Thomas a fost acuzat de import de droguri din clasa B şi a fost arestat preventiv.

Atacantul englez a trecut prin academia lui Arsenal, dar a avut doar cinci apariţii pentru club. El a mai jucat la Bristol City şi Queens Park Rangers.

La începutul acestei luni, două femei în vârstă de 28 şi 32 de ani au fost arestate la Stansted după ce ofiţerii Border Force au detectat aproximativ 60 kg de droguri în două valize care sosiseră cu un zbor din Bangkok.

Afla mai multe despre: jay emmanuel-thomasjay emmanuel-thomas droguri 

viewscnt
Articole similare