Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Coman nu vorbeşte engleză”. Cum se face comunicarea dintre el şi Charalambous: ”Îl iubeşte pe Elias”

”Coman nu vorbeşte engleză”. Cum se face comunicarea dintre el şi Charalambous: ”Îl iubeşte pe Elias”

FCSB

Comentarii

FCSB urmează să aibă parte de un început de sezon plin de meciuri, care vor fi atât în campionatul intern, cât şi în cupele europene, iar comunirea şi relaţille dintre jucători şi staff-ul tehnic al echipei sunt necesare pentru evoluţii cât mai reuşite ale campioanei.

FCSB este campioana României, după nouă ani de pauză. Chiar dacă aşteptarea a fost mare, bucuria cuceririi tilului a fost şi mai mare pentru suflarea roş-albastră.

Meritele lui Charalambous şi Pintilii în cucerirea titlului de către FCSB

Iar acest triumf pe plan intern nu ar fi putut să vină fără perechea Elias Charalambous - Mihai Pintilii. Mihai Stoica a povestit cum se realizează colaborarea dintre cei doi tehnicieni şi s-a arătat încântat de plusul pe care l-a adus antrenorul cipriot în tabăra FCSB-ului.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

De asemenea, oficialul campioanei a precizat şi ajutorul pe care îl oferă Pintilii în comunicarea dintre Charalambous şi jucătorii FCSB-ului care nu prea vorbesc limba engleză, printre care şi Florinel Coman.

”Charalambous este un om de foarte mare calitate. El reuşeşte să aibă chimie cu fotbalişti de la noi care nu vorbesc limba engleză, ceea ce e fantastic. În momentul în care tu vorbeşti aceeaşi limbă e uşor să ai chimie. Coman nu vorbeşte engleză încă, dar îl iubeşte pe Elias. Asta e o calitate (n.r. cea umană) pe care o ai sau nu o ai. Te naşti cu ea. Elias este un workaholic. 

Unii n-au înţeles. Pintilii vorbeşte româneşte (n.r. cu jucătorii). E normal. Înainte de a începe antrenamentul, el explică jucătorilor ce au de făcut, iar celor care nu vorbesc deloc limba română, le traduce Elias sau le traduce Cătălin Făiniş, ofiţerul de presă, sau eu, dacă sunt prin preajmă.

Dar ei au lucrat împreună tot timpul (n.r. Charalambous şi Pintilii). Pinti a avut de învăţat de la Elias. Şi asta e o chestie care pe mine m-a bucurat enorm. L-am văzut pe Pinti foarte dornic să înveţe”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Gsp.

Elias Charalambous a preluat-o pe FCSB la data de 30 martie 2023, deci cu mai bine de un an în urmă, şi a stat până acum în 56 de meciuri la cârma roş-albaştrilor.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

  • Florinel Coman a jucat 34 de meciuri în acest sezon de Superligă şi a livrat 18 goluri şi 10 pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousflorinel comanmihai pintiliimihai stoica 

viewscnt
Articole similare