Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou pas spre licenţa UEFA PRO pentru Mihai Pintilii! Oficialul de la FCSB a spus cum decurg pregătirile: "Voi avea un curs intensiv" | EXCLUSIV

Un nou pas spre licenţa UEFA PRO pentru Mihai Pintilii! Oficialul de la FCSB a spus cum decurg pregătirile: "Voi avea un curs intensiv" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a cucerit titlul în Superliga, cu Elias Charalambous pe bancă, dar şi prin contribuţia lui Mihai Pintilii, antrenorul pe care Gigi Becali a încercat să-l instaleze pe banca "roş-albaştrilor", în ciuda faptului că românul nu deţine licenţa PRO.

Mihai Pintilii, fostul antrenor principal al celor de la FCSB, devenit secund de la instalarea lui Elias Charalambous, a vorbit pentru Orange Sport despre experienţa sa ca membru al staff-ului celor de la FCSB, cât şi despre ce îi rezervă viitorul, alături de formaţia patronată de Gigi Becali.

Fostul mijlocaş al echipei a dezvăluit faptul că este foarte aproape să-şi finalizeze procesul de obţinere al unei noi licenţe UEFA, licenţa UEFA A, care îl va apropia cu un pas mai aproape de licenţa UEFA PRO, cea care îi va permite să antreneze orice echipă din Superliga.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Aş vrea să stau pâna iau licenţa PRO, că până nu iau licenţa PRO, unde să te duci? Cine te ia fără licenţa PRO ca antrenor? 

Voi lua licenţa (n.r. licenţa UEFA A) în Moldova la sfârşitul lunii iunie. După ce se termină campionatul o să am un curs intensiv de antrenor de 3 săptămâni la care va trebuie să fiu prezent de dimineaţă până seara şi sper să fie ok.", a declarat Mihai Pintilii, pentru Orange Sport.

Mihai Pintilii a antrenat-o pe FCSB, în mod oficial, în două rânduri. În noiembrie 2022, cât şi în luna martie a anului 2023. Elias Charalambous a devenit "principal" al celor de la FCSB la sfârşitul lunii martie a anului trecut, iar de atunci, FCSB a reuşit să cucerească primul titlu de campioană în nouă ani de zile.

FCSB va evolua în preliminariile UEFA Champions League, iar Gigi Becali va avea mult de muncă în ceea ce priveşte modificările la nivelul lotului, pentru a putea concura atât pe plan intern, cât şi pe plan european. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: fcsbmihai pintiliielias charalamboussuperligagigi becalilicenta pro 

viewscnt
Articole similare