Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Compagno nu exclude varianta naturalizării, dar are alte planuri. Naţionala României, în stand-by. Visul carierei pentru golgheterul de la FCSB: ”Totul a fost o surpriză”

Compagno nu exclude varianta naturalizării, dar are alte planuri. Naţionala României, în stand-by. Visul carierei pentru golgheterul de la FCSB: ”Totul a fost o surpriză”

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (26 de ani) a vorbit despre posibilitatea să evolueze în tricoul echipei naţionale a României. Pentru ca acest lucru să devină posibil, ar fi nevoie ca atacantul italian să se naturalizeze, aşa cum a făcut-o şi Mario Camora, căpitanul portughez al lui CFR Cluj.

Andrea Compagno este golgheterul la zi din campionatul României. Cu cele 12 goluri reuşite în 16 meciuri în care a evoluat, conduce detaşat ierarhia marcatorilor din Superligă.

Transferat în vara acestui an de la FC U Craiova la FCSB, atacantul italian a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători şi de la vicecampioană, astfel că, în ultimul timp, s-a adus în discuţie varianta unei posibile naturalizări pentru a putea evolua pentru echipa naţională a României.

Mai ales că acesta ar acoperi un post cu probleme la prima reprezentativă, cel de atacant central, acolo unde nici Denis Alibec, nici George Puşcaş, nici Lazar Markovic nu au avut evoluţii pe măsura aşteptărilor.

Compagno nu exclude varianta naturalizării, dar are alte planuri. Naţionala României, în stand-by. Visul măreţ al golgheterului de la FCSB: ”Totul a fost o surpriză”

În această situaţie, Compagno nu a exclus posibilitatea unei naturalizări, pe modelul Mario Camora, de la CFR Cluj, fundaşul stânga bifând opt prezenţe în tricoul ”tricolor”.

Totuşi, atacantul italian a dezvăluit că visul său cel mai arzător este să joace pentru echipa naţională a Italiei.

Deşi pare greu de crezut că acest lucru ar fi posibil în momentul de faţă, cariera lui Compagno a fost una plină de surprize.

Dacă în urmă cu nici trei ani evolua pentru Tre Fiori, formaţie din campionatul statului San Marino, acum este golgheter într-un campionat net inferior, iar un eventual transfer în străinătate i-ar putea deschide uşa debutului pentru campioana Europei.

”Pentru mine este o onoare mare să fiu întrebat asta, înseamnă că am făcut ceva bine. Dar trebuie să simţi că acel loc e casa ta. Încă nu e aşa pentru mine.

Mă simt foarte bine în România, dar cred că e prea devreme acum. Sunt italian, visul meu este Squadra Azzurra. Dar nu se ştie, în viaţa mea totul a fost o surpriză. Vom vedea pe viitor”, a declarat Compagno, conform Gsp.

Recent, Gigi Becali a afirmat că ar fi dispus să se despartă de Andrea Compagno doar cu anumite condiţii.

 

Afla mai multe despre: compagnofcsbechipa nationala 

viewscnt
Articole similare