Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzii dure după Dinamo - Petrolul 1-1: ”Am râs de câteva ori. Golurile nu au fost din cauza terenului prost, ci a lipsei de cunoştinţe” | EXCLUSIV

Concluzii dure după Dinamo - Petrolul 1-1: ”Am râs de câteva ori. Golurile nu au fost din cauza terenului prost, ci a lipsei de cunoştinţe” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo şi Petrolul s-au ţinut în şah una pe cealaltă. Pe un teren aproape impracticabil, cele două combatante au marcat în urma a două erori uriaşe în apărare, iar concluziile trase au fost extrem de dure din partea comentatorului sportiv de la Orange Sport, Bogdan Cosmescu.

Dinamo Bucureşti şi Petrolul Ploieşti au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. 

Ambele goluri ale duelului de pe stadionul ”Arcul de Triumf” au fost marcate în urma unor gafe ale apărătorilor celor două echipe.

Partida a început cu accidentarea lui Cristian Costin, care însă s-a restabilit şi a revenit pe teren. 

În minutul 13, meciul a fost întrerupt pentru două minute, din cauza fumului degajat de efectele pirotehnice ale galeriei oaspeţilor.

Goncalo Gregorio a profitat în minutul 22 de o gafă a lui Doua, care a respins cu pieptul la centrarea lui De Moura, şi a deschis scorul pentru Dinamo.

Ploieştenii au egalat după o gafă a apărării dinamoviste. Ilic a cerut mingea de la portarul Golubovic, însă a fost deposedat de Seto, a urmat o pasă în careu pentru Jair, care a prelungit până la Zoran Petrovic şi acesta a înscris, în minutul 37.

Ultima fază importantă a meciului s-a derulat în minutul 86, când Mihai Roman a trimis balonul în transversală, cu o lovitură de cap. S-a încheiat 1-1.

Concluzii dure după Dinamo - Petrolul 1-1: ”Am râs de câteva ori” | EXCLUSIV

La finalul meciului, în studioul Orange Sport a fost invitat comentatorul Bogdan Cosmescu, iar acesta a reacţionat dur cu privire la calitatea jocului celor două echipe şi erorilor defensive ale acestora.

Trebuie subliniat şi faptul că atât Ovidiu Burcă, cât şi Florin Pîrvu s-au arătat nemulţumiţi de starea gazonului de pe ”Arcul de Triumf”.

”Meciul a fost oribil de privit. Terenul arata rău, am râs de câteva ori. Cele două goluri nu pot fi puse pe seama terenului prost, ci pe seama lipsei de cunoştinţe.

Asta e lipsă de fotbal. De asta nu te mai poate vindeca nimeni. Nu e vina lui Pîrvu. Dacă tu la 21 de ani, eu cred că are mai mult, nu ştii aşa ceva, e clar”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

În urma acestui rezultat de egalitate, Petrolul este pe locul 4, cu 12 puncte, iar Dinamo se află pe locul 8, cu 8 puncte, după primele şapte etape scurse din Superliga României.

Afla mai multe despre: dinamo petrolulsuperligabogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare