Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui John Ene după sezonul de coşmar al Academicii Clinceni: ”Asta e răsplata după toată munca, o bere. Mai mult nu avem ce”

Concluziile lui John Ene după sezonul de coşmar al Academicii Clinceni: ”Asta e răsplata după toată munca, o bere. Mai mult nu avem ce”

Academica Clinceni

Comentarii

John Ene a afirmat că retrogradarea echipei îl dezamăgeşte, nu problemele financiare de la Academica Clinceni.

Academica Clinceni a pierdut cu FC Botoşani, scor 0-4, şi a terminat sezonul de Liga 1 în genunchi, retrogradând în divizia secundă.

Concluziile lui Ene după sezonul de coşmar al Academicii Clinceni: ”Asta e răsplata după toată munca, o bere. Mai mult nu avem ce”

După încă un eşec suferit la scor de neprezentare, John Ene a tras concluziile acestui play-out, unul în care formaţia ilfoveană nu a scos niciun punct.

De asemenea, tehnicianul de 51 de ani a afirmat cum îi va recompensa pe jucătorii săi şi cum îi va face să simtă că au jucat în Liga 1: îi va scoate la o bere sau la un suc, după preferinţe.

”A fost cel puţin trist că am retrogradat şi d-aia tricoul ăsta l-am avut pe mine când am promovat şi acum când am retrogradat. Trist că s-a întâmplat un dezastru de la începutul campionatului şi până acum.

O să le comunic să vedem dacă putem să ne vedem la o bere şi pentru ei să fie, să simtă că au jucat în Liga 1. Asta e răsplata, o bere după toată munca?

Păi mai mult nu avem ce... pentru unii poate un suc, pentru unii o bere, ce să facem. Nu e dezamăgirea mare că nu avem bani, dezamăgirea este că am retrogradat”, a declarat John Ene, după meci.

Afla mai multe despre: clinceniene 

viewscnt
Articole similare