Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea CFR-ului pune tunurile pe Lucian Rusandu şi FCSB: ”Mă aşteptam să greşească. Era clar că delegarea a fost nepotrivită”

Conducerea CFR-ului pune tunurile pe Lucian Rusandu şi FCSB: ”Mă aşteptam să greşească. Era clar că delegarea a fost nepotrivită”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

FCSB s-a impus în primul meci din play-off, împotriva Farului, într-o partidă în care centralul Rusandu a luat mai multe decizii controversate.

La câteva săptămâni după ce au fost acuzate de jocuri de culise, FCSB şi Farul s-au întâlnit din nou, în primul meci din play-off.

De această dată, roş-albaştrii au reuşit să se impună, cu acelaşi scor cu care au fost înfrânţi de elevii lui Hagi pe final de sezon regular.

În urma fluierului final, ”Regele” a contestat vehement câteva decizii luate de centralul Lucian Rusandu, care i-a refuzat un penalty Farului şi i-a acrodat un roşu controversat lui Dussaut.

Cristi Balaj, preşedintele rivalei CFR Cluj, a pus tunurile pe FCSB şi Rusandu în urma partidei, spunând că se aştepta ca arbitrul care ”nu a prea fost delegat” să greşească.

Conducerea CFR-ului pune tunurile pe Lucian Rusandu şi FCSB

Prestaţia lui Rusandu a fost sub nivelul jocului, din păcate. Nu vreau să acuz. Profilul nostru e diferit de al altor cluburi.

Dar, ca şi pe jucători, şi pe arbitrii trebuie să îi introduci în meciuri atunci când trebuie. Dacă au o pauză îndelungată, e greu să îi bagi în teren şi să aibă cea mai bună performanţă.

Introduci la un meci de play-off un arbitru care n-a prea fost delegat din motive pe care doar CCA le ştie? Eu pot doar să le bănuiesc.

Serios, chiar nu poţi avea aşteptări de la el când îl introduci la un meci important. Dar nu e doar el vinovat. Competiţia asta merită mult mai mult respect.

După meciul de aseară, am avut un dialog telefonic cu jucătorii şi mi-a fost greu să găsesc explicaţii. Eu nu am fost surprins că a greşit.

Mă aşteptam. Era clar că delegarea a fost nepotrivită. M-am gândit la acest lucru de la început.

Rusandu nu a avut multe meciuri în ultima perioadă şi nu poţi considera că este în formă să conducă un meci de play-off, care se anunţa dificil de la început, a declarat Cristi Balaj, la Pro X.

Afla mai multe despre: cristi balaj 

viewscnt
Articole similare