Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Controversă în studioul Orange Sport: "De ce n-a fost delegat Kovacs la Farul - FCSB? Ţi se pare normal?". Răspunsul ironic oferit de Vochin: "Poţi trimite doi debutanţi la un asemenea meci?"

Controversă în studioul Orange Sport: "De ce n-a fost delegat Kovacs la Farul - FCSB? Ţi se pare normal?". Răspunsul ironic oferit de Vochin: "Poţi trimite doi debutanţi la un asemenea meci?"

Farul Constanța

Comentarii

Farul şi FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, în cel mai aşteptat meci de până acum al sezonului. Partida care poate decide noua campioană a României va fi în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Deşi poate fi un meci decisiv pentru stabilirea campioanei României din acest sezon, duelul dintre Farul şi FCSB nu îl va avea la centru pe cel mai bine cotat arbitru din fotbalul intern, Istvan Kovacs. 

După decizia luată de CCA de a-l trimite pe Radu Petrescu la partida de la Ovidiu, moderatorul Silviu Tudor Samuilă a discutat despre acest subiect cu oficialul FRF, Andrei Vochin: "Ţi se pare normal că nu putem să-i avem la acest meci pe cel mai bun la centru şi pe cel mai bun la VAR? Amândoi erau disponibili, îi avem în ţară pe Kovacs şi pe Haţegan".

"Cred că e normal să se întâmple lucrurile aşa, pentru că Kovacs este considerat arbitrul numărul 1 în acest moment. Eu n-am văzut în nicio competiţie ca cel mai bun arbitru să arbitreze toate meciurile decisive, niciun arbitru n-a fost delegat şi la finală de Champions League, şi la semifinală, şi la semifinală de Campionat Mondial, oricât era el de numărul 1. Mi se pare normal să mai arbitreze şi altcineva.

În plus, acest meci e posibil să nu fie decisiv, poate vei avea nevoie de nişte arbitri la alte două meciuri în ultima etapă. Atunci ai nevoie din nou de doi arbitri foarte buni. În al treilea rând, din punctul meu de vedere, ca formă sportivă, cel mai bun arbitru este Colţescu. Îmi dau şi eu cu părerea, aşa cred. Colţescu e cel mai în formă arbitru al ultimelor patru etape.

Eu mai am o întrebare. Kovacs şi Haţegan au mai arbitru un meci împreună? Nu au mai arbitrat. Atunci poţi trimite doi debutanţi la un asemenea meci? (n.r. râde)" , a declarat Andrei Vochin

Radu Petrescu, delegat la Farul - FCSB

Arbitrul Radu Petrescu a fost delegat la meciul Farul - FCSB, care va avea loc, duminică, de la ora 21:00, în etapa a noua din play-off-ul Superligii. Partida va fi în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Petrescu va fi ajutat de Mircea Grigoriu şi Mihai Marica.

În camera VAR se vor afla Ovidiu Haţegan şi Marius Badea, iar rezervă va fi Marian Barbu.

Trofeul Superligii poate fi acordat în acest weekend, dacă Farul câştigă derby-ul cu FCSB. Înaintea meciului direct de duminică, echipa lui Gheorghe Hagi are un punct peste vicecampioana României, cu două etape rămase de disputat până la finalul sezonului.

Afla mai multe despre: kovacs 

viewscnt
Articole similare